Connect with us

technokrata

FlexFrame for mySAP Business Suite – egyszerű üzemeltetés

Laptop

FlexFrame for mySAP Business Suite – egyszerű üzemeltetés

A Fujitsu Siemens, az SAP és a Network Appliance által közösen kifejlesztett „FlexFrame for mySAP Business Suite” megoldáscsomagjának használata a tapasztalatok és a becslések szerint 30-60 százalékkal csökkentheti a beszerzési és üzemeltetési költségeket, miközben jelentősen leegyszerűsíti a mySAP alkalmazások bevezetését és üzemeltetését.

A „FlexFrame for mySAP Business Suite” rugalmas hardver- és szoftvercsomag alkalmazásával a vállalat egyszerűen használható, alacsony költségszintű mySAP szervermegoldást hozhat létre. A tökéletes összhangban működő, szabványos modulokból álló csomag könnyedén méretezhető az 50 felhasználótól a több ezer felhasználót kiszolgáló SAP környezet igényeihez. A mySAP-megoldás szolgáltatásai – például az Internet-tranzakciós szerver (ITS), az adatbázis, a központi, illetve az alkalmazási instancia – teljesen virtualizáltak, így a szerverek között dinamikusan átcsoportosíthatók.

A csomag szabványosított szervermodulokból, SuSE Linux és Solaris operációs rendszereket futtató, Intel-alapú PRIMERGY blade-szerverekből és Solaris/SPARC-alapú PRIMEPOWER kiszolgálókból áll. A Network Appliance file-szerverei háttértár-rendszerként integrálódnak a megoldásba.

FlexFrame for mySAP Business Suite

A FlexFrame a Fujitsu Siemens Computers önfenntartó számítástechnikai rendszerek kiépítését szolgáló koncepciójának összes fontos elemét alkalmazza. Az önkonfigurálás segítségével a rendszer a hálózaton keresztül bootol, és beépített intelligenciája révén a PRIMERGY portfolió valamennyi tagját önállóan képes támogatni. Az önoptimalizálás során a Network Appliance file-szervereknél alkalmazott Write Anywhere File System segítségével az adattárolási rendszer automatikusan szétosztja az adatokat a meglévő merevlemezek között, így szükségtelenné teszi a hagyományos hangolást. Az önjavító funkció a hibás instanciák újraindítására és a tartalékszerverek aktiválására egyaránt képes, sőt még saját korlátaival is tisztában van, és képes külső emberi segítséget kérni. Az önvédelmi rendszer virtualizálja az SAP szoftvert, vagyis teljesen szétválasztja a szoftvert, az operációs rendszert és a hardvert, így minden szolgáltatáson belül elindítható bármelyik instancia.

A PRIMERGY BX300 blade-szerver család szerveregységei egy vagy két processzort, központi memóriát, merevlemezeket és LAN-interfészeket tartalmaznak egyetlen blade-en. Így a vállalat akár 300 szervert is elhelyezhet egy 19 hüvelykes, 46U magas racken. A Solaris/SPARC-alapú PRIMEPOWER szerverek nagy teljesítményű UNIX rendszerplatformot biztosítanak, kimagasló teljesítményüknek köszönhetően jól használhatók biztosítótársaságoknál, bankoknál, kiskereskedelmi és távközlési vállalatoknál, valamint az üzleti adatok feldolgozásának támogatására. A Network Appliance file-szervereinek jellemzője a gyors bevezetés, zökkenőmentes üzemeltetés és az alacsony fenntartási összköltséget biztosító, egyszerű, szabványalapú integráció.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek