Connect with us

technokrata

Konzolokhoz tervezett új Creative hangszórók

Laptop

Konzolokhoz tervezett új Creative hangszórók

A Creative bejelentette két új játékkonzol hangszórórendszerét. A Creative Inspire G380 és a Creative Inspire GD580 egyedülállóan erőteljes és valósághű 2.1 és 5.1 csatornás hangzásképet ad olyan technológiák használatával, amelyek a játékokat és szórakoztatást jelentős lépéssel juttatják előbbre.

A Creative Inspire G380 egy jó minőségű 2.1 csatornás hangszórórendszer dinamikus külsővel és elképesztő teljesítménnyel. Bármely környezetben jól mutat, és fejlett, mágnesesen árnyékolt, hengeres kialakítású, nagyteljesítményű hangszórókkal szerelt szatelitegységekkel rendelkezik, amelyek széles hangteret, nagyon valósághű eredményt adnak bármely játékkal.

˝Bármi történjék is a képernyőn, az Inspire G380 nagyon hatásos eredményt nyújt˝ – magyarázta Leonardo Colucci, a Creative hangszórók európai márkamenedzsere. ˝Erőteljes, megerősített, fa építésű mélyhangdoboza adja az ütős basszushangzást, a vezetékes távszabályzó pedig lehetővé teszi bármely játékos számára, hogy kikapcsolódjon, és olyan hangminőséget élvezhessen, amely messze túlmegy a TV hangszórók képességein˝.

A Creative Inspire GD580 egy 5.1 csatornás hangszórórendszer, ami egyedülálló konzolos és DVD-s szórakoztató hangteret ad. A térhatású hangformátumok támogatása, mint például a Dolby Digital, DTS és a Dolby Pro Logic II biztosítja, hogy bármely játékkal vagy filmmel kiváló élményt nyújt. Az öt elegáns vonalú szatelithangszóró az átütő hanghatásokért, a megerősített fa építésű mélyhangdoboz a kiváló mély basszustartományért felelős az erőteljes játékélmény eléréséhez. A vezetéknélküli távszabályzóval ellátott Creative Inspire GD580 a legjobb vétel azon konzolfelhasználóknak, akik jobb hangélményre vágynak a játékok és filmek terén.

˝A rendszer kiterjedt kapcsolódási lehetőségekkel rendelkezik, támogatja a főbb konzolokat, DVD lejátszókat és egyéb felhasználói eszközöket˝ – mondta Leonardo Colucci. ˝Nagyteljesítményű dekóderével és kétcsatornás hangot 5.1 csatornássá alakító CMSS funkciójával együtt fejlett kialakítása biztosítja a részletgazdag, tiszta hangzást bármilyen hanganyaggal. Remek választás ultra-valósághű szórakoztatási környezethez˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák