Connect with us

technokrata

Borland: Together Edition for Microsoft Visual Studio .NET

Laptop

Borland: Together Edition for Microsoft Visual Studio .NET

A Borland LiveSource technológia a Visual Studio .NET-re agilis tervezést és modellezést tesz lehetővé Microsoft .NET keretrendszer alatt – megoldást kínál az egyre bonyolultabb vállalati rendszerekre.

A Borland bejelentette a Together Edition for Microsoft Visual Studio .NET bevezetését. Ez az első független, integrált tervező, modellező és kódolási környezet a Microsoft .NET keretrendszerre, amely egyszerre köti össze a vállalati tervezőket és fejlesztőket a Borland Together úttörő Borland LiveSource technológiájával. Ez a natív C#-ben írt új környezet több mint egy éves kutatási és fejlesztési munkát tudhat maga mögött. Célja, hogy segítsen a szervezeteknek a Microsoft .NET keretrendszer technológiáinak átvételében. A termék a Borland Microsoft .NET keretrendszerre készített Application Lifecycle Management (ALM, alkalmazás-életciklus menedzsment) kínálatának legújabb vívmánya.

“Agilis tervezést és modellezést valósítunk meg az asztali gépek szintjén, és olyan képességeket kínálunk, amelyek régebben nem álltak rendelkezésre.” – jegyezte meg Tony de la Lama, a Together Solutions ügyvezető igazgatója és a Borland alelnöke – “Technológiánk és a modellezés általunk alkalmazott megközelítése az alkalmazástervezés leegyszerűsítésének és az Enterprise Java területen elért együttműködésnek köszönhetően széles körű elismerésnek örvend. Széleskörű érdeklődés merült fel az iránt, hogy hasonló termék legyen elérhető a Microsoft .NET keretrendszerre, amelynek nagy örömmel tettünk eleget.”

A Gartner Group elemző- és kutatócsoport szerint a Microsoft .NET keretrendszer egyre szélesebb körű népszerűségre tesz szert az olyan következő generációs elektronikus üzleti megoldások területén, mint a webes, mobil és ügyféloldali alkalmazások. A Microsoft .NET keretrendszer főleg olyan vállalatoknál bar jelentőséggel, ahol komoly befektetéseket eszközöltek a Microsoft technológiáiba és termékeibe, és ezért rendkívül elkötelezettek irántuk. A Together Edition for Microsoft Visual Studio .NET azáltal nyújt segítséget a Microsoft .NET keretrendszer átvételében, hogy ezen szervezetek számára a tervezés során holisztikus, átfogó képet nyújt alkalmazástervezésükről, így elkerülhető az üzleti igények és az erre alapozott szoftverek közötti diszharmónia.

Borland LiveSource technológiája

A Borland LiveSource technológia segít a modellek és a kód szinkronjának fenntartásában. A modelleken eszközölt módosítások azonnal megjelennek a kódban és fordítva. Ily módon a rendszertervezők és fejlesztők szoros együttműködésben dolgoznak a fejlesztési folyamat során, és csökkenthetők a szoftver átdolgozásával járó költségek. Ez a megközelítés kiváltja a hagyományos “oda-vissza” tervezési módszert, amely során a modellek és a kód általában nem volt szinkronban, amikor módosításokra került sor.

Together Edition for Microsoft Visual Studio .NET: funkciók

– önműködő dokumentáció segíti a csapat együttműködését a fejlesztési folyamat során
– átfogó gyorsított mintatámogatás, amelynek célja, hogy a fejlesztési folyamatoknak lendületet adjon azáltal, hogy olyan mintákat kínál, amelyek lehetővé teszik a meglévő szoftvereszközök felhasználását, és ezáltal a szoftverfejlesztési költségek csökkentését; a Together Edition for Microsoft Visual Studio .NET ugyanakkor lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy saját mintáikat hozzák létre és módosítsák
– a tervező és modellező környezet fejlesztése natív C#-ben történt, így 100 százalékig menedzselt kódot kínál, és gondoskodik a Visual Studio .NET-el és a Microsoft .NET keretrendszerrel történő átfogó integrációról
– annak érdekében, hogy a Microsoft fejlesztői számára leegyszerűsödjön a rendszer elsajátítása, a felhasználói felület a Visual Studio .NET felületét követi

A Together Edition for Microsoft Visual Studio .NET időkorláttal ellátott változata 2003 szeptember 10. és 2003 november 30. között ingyenesen letölthető.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle