Connect with us

technokrata

eReactor – integrált online kereskedelmi rendszer

Laptop

eReactor – integrált online kereskedelmi rendszer

Szeptember elején jelent meg a több éves fejlesztői munkában készült eReactor nevű, integrált online kereskedelmi rendszer.

Az eReactor rendszer egy igazi, kötöttségek nélkül használható internetes Web áruház, vagy web katalógus menedzselő rendszer, melyet ASP bérleti formában kínál a Phantasy Bt. ügyfeleinek. Ebben egyébként a komplett rendszer mellett a rendszerhez szükséges hosting szolgáltatások is benne foglaltatnak.

Az áruház egy Windows operációs rendszer alatt futó adminisztrációs programmal menedzselhető, így nem szükséges online kapcsolat a rendszer adminisztrációjához. Az eReactor teljesen modul rendszerű, mely olyan modulokat tartalmaz, mint beépített CRM, Dokumentum rendszer és hírlevél küldő modul. Az eReactor rendszerben korlátlan termékszám és szint van, egy terméken belül lehetőség nyílik egyéb (például szín, méret) választásra is. Korlátlan ár és árkategória, rendeléskövetés, akció, kirakat, hírek, kedvezmény, adat konvertáló, pontgyűjtés és még sok egyéb modul, ami egy teljes e-commerce megoldáshoz szükséges.

További információ az eReactor rendszer honlapján érhető el, ahonnan letölthető az adminisztrációt végző Windows-os kliens demó verziója (csakúgy, mint a Terminal Download rovatából).Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle