Connect with us

technokrata

Szélesképernyős, Centrino noteszgép az Acertől

Laptop

Szélesképernyős, Centrino noteszgép az Acertől

Filmlejátszás a bekapcsolást követő 10 másodpercen belül, zenehallgatás bekapcsolás nélkül – többek között ezt ígéri az Acer új notebookja.

A források szerint a Computexen bemutatandó, 15,4 colos képátlóval rendelkező notebook októberben válik majd elérhetővé a piac számára. Technikai részletekre nem tért ki a jelentés, ám több fontos dolgot is elárultak. Leglényegesebb talán az, hogy az Acer nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy olyan szoftveralkalmazásokat fejlesszen ki a hordozható számítógép részére, amik teljesítmény szempontjából felveszik a versenyt a szintén a gyártó által előállított Aspire asztali konfigurációkkal. Elsősorban a munka és a szórakozás (játék és multimédiás tartalmak) területén használatos programok sebességén lehet érezni a teljesítménytöbbletet – közölték a céghez közeli források.

Ennek egyik eredményeként az Acernek sikerült elérnie, hogy a számítógép bekapcsolását követő 10 másodperc múlva már DVD-filmeket lehet nézni a notebookon. Emellett felkészítették különböző memóriakártyák olvasására is, így segítvén a digitális fényképezőgép tulajdonosokat. Ezen felül lehetőség van a szélesképernyős noteszgéppel MP3-akat hallgatni anélkül, hogy magát az eszközt be kellene kapcsolni.

Az Acer egyébként két további, Centrino mobiltechnológiára épülő, szélesképernyős notebookot kíván jövőre útjára bocsátani. Ezek képátlója 12 és 14 col körül lesz, és az üzleti szegmenst kívánja megcélozni vele a gyártó.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle