Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tuning és modding kiállítás Budapesten

Laptop

Tuning és modding kiállítás Budapesten

2003. szeptember 27-28-án, a HardwareOC.hu és a radikalmod weboldalak együttműködésének eredményeképpen megrendezésre kerül Magyarország első tuning és modding kiállítása.

A rendezvény látogatói megtekinthetik a Gigabyte, az MSI és az ASUS új alaplapjait, valamint a Club3D, a Connect3D, a Sapphire, a Gigabyte, az ASUS, az MSI és a Triplex videokártyáit. Találkozhatnak a Coolink, a Thermaltake, a Vantec, a Spire, valamint a Glacialtech hűtési megoldásaival, valamint piacvezető gyártók számítógépházaival is. Sok hűtési megoldás megtekinthető, illetve kipróbálható lesz működés közben is (víz- és peltier hűtések).

A rendezvénynek az V. kerületi kArton Múzeum és Galéria ad helyet. A rendkívül exkluzív terem 150 négyzetméteren fogadja a látogatókat. A kiállítók termékei üvegvitrinekben kapnak helyet, de egyes termékeket a kihelyezett asztalokon is meglehet majd tekinteni, hallgatni.

A kiállítás mellett megrendezésre kerül az első komoly tuning és modding verseny is. Szombaton a tuningosokat várják, akik különböző tesztprogramok segítségével mérhetik össze gépeik erejét, és saját tuning tudományukat. Díjazzák majd a legmagasabb processzor órajelet AMD és Intel vonalon is. A szervezők vasárnapra várják a legügyesebb moddereket, akik alkotásaikkal a kiállítás fényét is emelik, amellett, hogy értékes ajándékokért is ringbe szállnak.

A kiállítás média támogatói között találhatjuk a FIX TV-t, a Blikket, a Radio Cafe-t és a PC Games-t is. A kiállítást és a versenyeket a Ramiris Rubin Rt., a Wentiltech Kft., a Senerit Hungary Kft., a Co-Run Kft., a Pulsar Hungary Kft., és a Triplex támogatja.

A tuning versenyre a hardwareoc@hardwareoc.hu, a moddingra az info@radikalmod.hu címen lehet jelentkezni. Túljelentkezés esetén mindkét verseny meghívásos lesz, így a jelentkezőknek küldeniük kell képet a moddingolt gépről, illetve screenshotot az elért tuningeredményről. A versenyekre a nevezési díj 100 Ft, melyet csak azoknak kell befizetni, akik a versenyen részt vesznek.

A kiállítás és verseny időpontja: szeptember 27-28.

Nyitvatartás: szombaton és vasárnap 10-20 óráig.

Regisztráció a versenyekre: tuning szombaton 12 óráig, modding vasárnap 12 óráig.

Eredményhirdetés: tuning szombat 18 órakor, modding vasárnap 18 órakor.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés