Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP-Számalk: disztribúciós megállapodás HP Unix termékek forgalmazására

Laptop

HP-Számalk: disztribúciós megállapodás HP Unix termékek forgalmazására

A HP Magyarország és a Számalk Kereskedőház Rt. kizárólagos disztribúciós megállapodást kötött a HP Unix termékek forgalmazására.

A Hewlett-Packard Magyarország Kft. pályázatot írt ki UNIX alapú nagyvállalati rendszereinek forgalmazására, amelynek eredményeként a Számalk Kereskedőház Rt.-vel kötött kizárólagos disztribútori szerződést. A megállapodás értelmében a már eddig is forgalmazott standard volume termékek (PC-k, perifériák, Intel alapú szerverek) mellett a Számalk Kereskedőház Rt. portfoliója kibővül az úgynevezett value (Unix alapú nagyvállalati rendszerek, high end storage) eszközökkel, így a HP termékek egyik legszélesebb kínálatával lesz jelen a magyar informatikai piacon.

Molnár János, a Hewlett-Packard Magyarország Kft. termékcsoport-igazgatója szerint “A megállapodás ezen a területen különösen nagy jelentőséggel bír, hiszen az IDC legfrissebb adatai alapján az árbevételt tekintve továbbra is a HP Magyarországon a legnagyobb UNIX szállító, piaci részesedése 41,88%. A Számalk a HP kizárólagos UNIX és high end storage disztribútoraként olyan értéknövelt szolgáltatásokat biztosít partneri körének, ami ezidáig csak a HP direkt kiszolgálása esetén, nagyvállalati ügyfeleknek volt elérhető.”

Darvas Krisztián, a Számalk Kereskedőház Rt. vezérigazgató-helyettese a szerződés kapcsán hangsúlyozta: “Ez a megállapodás az eddigi munkánk egyik legkomolyabb szakmai visszaigazolása. Megtiszteltetés számunkra, hogy a szakértő disztribútori szerepünk elismeréseként a Hewlett-Packard Kft. a legértékesebb termékcsoportjának forgalmazásával bízott meg bennünket.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés