Connect with us

Hirdetés

technokrata

IVSZ: Menedzser Találkozó

Laptop

IVSZ: Menedzser Találkozó

IVSZ MENTA tizedszer: kiemelkedő érdeklődés előzi meg a hazai informatikai szakmai meghatározó eseményét, a Menedzser Találkozót.

Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter nyitja meg előadásával az Informatikai Vállalkozások Szövetsége által immár tizedik alkalommal megrendezett jubileumi konferenciát. A több mint 250 regisztrált résztvevő valamint mintegy 100 meghívott előadó és vendég vesz részt az IVSZ Menedzser Találkozón Balatonkenesén szeptember 12-14. között.

A MENTÁ-n nem csak szakmai egyeztetésekre, az aktuális informatikai iparágat érintő kérdések vagy az EU-csatlakozással kapcsolatos feladatok megvitatására nyílik lehetőség, hanem a szaktárca képviselőivel és kormányzati döntéshozókkal való találkozásra is.

A 10. IVSZ Menedzser Találkozó a legnagyobb informatikai szakmai találkozó ma Magyarországon. A rendezvény nemcsak egy évtizedes múltja miatt kiemelt jelentőségű, hanem azért is, mert a Szövetség 2003-ban az EU-csatlakozás küszöbén különös figyelmet fordít az információs társadalom hazai útjának átgondolt fejlesztésére, így az idei konferencián az IVSZ a szakma érdekében elsősorban az operatív munkára helyezi a hangsúlyt: az európai unióba való belépés előkészítésére és a törvényalkotás támogatására.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés