Connect with us

technokrata

IVSZ: Menedzser Találkozó

Laptop

IVSZ: Menedzser Találkozó

IVSZ MENTA tizedszer: kiemelkedő érdeklődés előzi meg a hazai informatikai szakmai meghatározó eseményét, a Menedzser Találkozót.

Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter nyitja meg előadásával az Informatikai Vállalkozások Szövetsége által immár tizedik alkalommal megrendezett jubileumi konferenciát. A több mint 250 regisztrált résztvevő valamint mintegy 100 meghívott előadó és vendég vesz részt az IVSZ Menedzser Találkozón Balatonkenesén szeptember 12-14. között.

A MENTÁ-n nem csak szakmai egyeztetésekre, az aktuális informatikai iparágat érintő kérdések vagy az EU-csatlakozással kapcsolatos feladatok megvitatására nyílik lehetőség, hanem a szaktárca képviselőivel és kormányzati döntéshozókkal való találkozásra is.

A 10. IVSZ Menedzser Találkozó a legnagyobb informatikai szakmai találkozó ma Magyarországon. A rendezvény nemcsak egy évtizedes múltja miatt kiemelt jelentőségű, hanem azért is, mert a Szövetség 2003-ban az EU-csatlakozás küszöbén különös figyelmet fordít az információs társadalom hazai útjának átgondolt fejlesztésére, így az idei konferencián az IVSZ a szakma érdekében elsősorban az operatív munkára helyezi a hangsúlyt: az európai unióba való belépés előkészítésére és a törvényalkotás támogatására.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek