Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gazdaságos másoló/nyomtató rendszer a Xeroxtól

Laptop

Gazdaságos másoló/nyomtató rendszer a Xeroxtól

A Xerox bevezette az úgynevezett Light Production, azaz a közepes, de már termelési mennyiségű nyomat előállítására szolgáló legújabb másoló/nyomtató berendezését. Az új berendezéssel a Xerox az igény szerinti fekete-fehér nyomtatás piacának leggyorsabban fejlődő szegmensét célozza meg, extra költség nélkül többletkapacitást kínálva az irodák és üzletek számára.

Az új digitális Xerox 2101-es másoló/nyomtató berendezés nagyfokú megbízhatóságot és progresszív jellemzőket kínál. A rendszer percenként akár 101 oldalt nyomtat vagy másol, és alkalmas a nagy volumenű irodai környezetek és a kisebb, illetve közepes volumenű üzletek színvonalas kidolgozás, nyomtatás, másolás és hálózati szkennelés iránti növekvő igényeinek a kielégítésére.

“A Xerox 2101 alapja az igen sikeres Xerox 1010-es másoló/nyomtató berendezésünk. A Xerox 2101 elődjénél nagyobb termelékenységet és sokkal nagyobb rugalmasságot kínál a befejező műveletek terén” – mondta Kelemen György a Xerox Magyarország nyomdaipari üzletágvezetője.

A Gartner Dataquest nevű vezető ipari kutatási cég szerint a 91 lap/perces, illetve gyorsabb digitális másolók értékesítésénél évi 11% növekedéssel lehet számolni 2002 és 2007 között – ezáltal ez a digitális fekete-fehér készülékek piacának leggyorsabban fejlődő szegmensévé válik.

A standard 175 lapos interposer azoknak jelent segítséget, akik például egy fekete-fehér jelentéshez színes fedőlapot vagy néhány színes oldalt is szeretnének használni. Az interposer automatikusan integrálja a fekete-fehér és színes oldalakat – beleértve az előre kinyomtatott színes borítókat és betétlapokat – egyazon dokumentumon belül, így a dolgozóknak nem kell kézzel összehordaniuk azokat. A négypozíciós standard 100 lapos tűzőgép egyes vagy kettes tűzésre illetve lyukasztásra alkalmas. Ezen kívül automatikusan oldja meg a jelentések, katalógusok munkabefejező műveleteit. Egy opcionális füzetkészítő berendezés kilő, nyomtat és tűz irkákat akár 15 oldalig. Egy opcionális hajtogatóegység C- és Z-hajtogatóval egészíti ki mindkét kötészeti berendezést.

A Xerox 2101 az egyetlen termék saját kategóriájában, amely fekete-fehér és színes üzemmódban szkennel, bővítve ezzel a színes dokumentumok integrálási lehetőségét. A szkenner az ipari szabványnak megfelelő TIFF vagy PDF file-ként tud elmenteni dokumentumokat hálózati file- vagy kliens-szerverre, e-mail címre, vagy a Xerox 2101 másoló-szerverre. A dokumentumok akár hat másik, hálózatba kapcsolt Xerox 2101 berendezésre is szkennelhetők illetve leoszthatók IP-címen keresztül, munkamegosztás céljából. A hálózati nyomtatás magas termelékenységét az Electronics for Imaging nagyteljesítményű Fiery X5/EX2101 vezérlője biztosítja. A vezérlő kompatibilis a fejlett munkafolyamat-vezérlők EFI Velocity megoldásával olyan esetekben, mint a feladat megosztása több nyomtató között vagy a színes és fekete-fehér oldalak megkülönböztetése. A képminőség állandó marad hosszú távon is, különösen grafikák tekintetében.

Könnyen kezelhető képernyőivel a Xerox 2101 leegyszerűsíti a felhasználók számára a másolatok készítését és a teljes másolási/nyomtatási választék kihasználását. A rendszer magában foglal egy továbbfejlesztett másolószervert, amely akár 240 nyomtatási feladat és 6.000 oldal beszkennelését is lehetővé teszi egy 60 gigabyte-os merevlemezre történő tárolás, visszakeresés és szerkesztés céljára. A magasabb termelékenység és a programok közötti rövidebb átállási idő érdekében a beszkennelt képek megjeleníthetők a felhasználói felületen, ami egyszerűbbé teszi a feladat szerkesztését és kezelését. A tárolt feladatok tulajdonságai is átprogramozhatók a felhasználói felületen. Akár 10 feladat is beszkennelhető előre, felügyelet nélküli nyomtatáshoz.

A Xerox 2101 papírkapacitása 6.055 lap. Maximum 600×600 DPI felbontással nyomtat és szkennel. Az ajánlott nyomtatási volumen 60.000-350.000 nyomat havonta. A megállapított maximális terhelhetőség 600.000 nyomat/hó.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés