Connect with us

technokrata

Gazdaságos másoló/nyomtató rendszer a Xeroxtól

Laptop

Gazdaságos másoló/nyomtató rendszer a Xeroxtól

A Xerox bevezette az úgynevezett Light Production, azaz a közepes, de már termelési mennyiségű nyomat előállítására szolgáló legújabb másoló/nyomtató berendezését. Az új berendezéssel a Xerox az igény szerinti fekete-fehér nyomtatás piacának leggyorsabban fejlődő szegmensét célozza meg, extra költség nélkül többletkapacitást kínálva az irodák és üzletek számára.

Az új digitális Xerox 2101-es másoló/nyomtató berendezés nagyfokú megbízhatóságot és progresszív jellemzőket kínál. A rendszer percenként akár 101 oldalt nyomtat vagy másol, és alkalmas a nagy volumenű irodai környezetek és a kisebb, illetve közepes volumenű üzletek színvonalas kidolgozás, nyomtatás, másolás és hálózati szkennelés iránti növekvő igényeinek a kielégítésére.

“A Xerox 2101 alapja az igen sikeres Xerox 1010-es másoló/nyomtató berendezésünk. A Xerox 2101 elődjénél nagyobb termelékenységet és sokkal nagyobb rugalmasságot kínál a befejező műveletek terén” – mondta Kelemen György a Xerox Magyarország nyomdaipari üzletágvezetője.

A Gartner Dataquest nevű vezető ipari kutatási cég szerint a 91 lap/perces, illetve gyorsabb digitális másolók értékesítésénél évi 11% növekedéssel lehet számolni 2002 és 2007 között – ezáltal ez a digitális fekete-fehér készülékek piacának leggyorsabban fejlődő szegmensévé válik.

A standard 175 lapos interposer azoknak jelent segítséget, akik például egy fekete-fehér jelentéshez színes fedőlapot vagy néhány színes oldalt is szeretnének használni. Az interposer automatikusan integrálja a fekete-fehér és színes oldalakat – beleértve az előre kinyomtatott színes borítókat és betétlapokat – egyazon dokumentumon belül, így a dolgozóknak nem kell kézzel összehordaniuk azokat. A négypozíciós standard 100 lapos tűzőgép egyes vagy kettes tűzésre illetve lyukasztásra alkalmas. Ezen kívül automatikusan oldja meg a jelentések, katalógusok munkabefejező műveleteit. Egy opcionális füzetkészítő berendezés kilő, nyomtat és tűz irkákat akár 15 oldalig. Egy opcionális hajtogatóegység C- és Z-hajtogatóval egészíti ki mindkét kötészeti berendezést.

A Xerox 2101 az egyetlen termék saját kategóriájában, amely fekete-fehér és színes üzemmódban szkennel, bővítve ezzel a színes dokumentumok integrálási lehetőségét. A szkenner az ipari szabványnak megfelelő TIFF vagy PDF file-ként tud elmenteni dokumentumokat hálózati file- vagy kliens-szerverre, e-mail címre, vagy a Xerox 2101 másoló-szerverre. A dokumentumok akár hat másik, hálózatba kapcsolt Xerox 2101 berendezésre is szkennelhetők illetve leoszthatók IP-címen keresztül, munkamegosztás céljából. A hálózati nyomtatás magas termelékenységét az Electronics for Imaging nagyteljesítményű Fiery X5/EX2101 vezérlője biztosítja. A vezérlő kompatibilis a fejlett munkafolyamat-vezérlők EFI Velocity megoldásával olyan esetekben, mint a feladat megosztása több nyomtató között vagy a színes és fekete-fehér oldalak megkülönböztetése. A képminőség állandó marad hosszú távon is, különösen grafikák tekintetében.

Könnyen kezelhető képernyőivel a Xerox 2101 leegyszerűsíti a felhasználók számára a másolatok készítését és a teljes másolási/nyomtatási választék kihasználását. A rendszer magában foglal egy továbbfejlesztett másolószervert, amely akár 240 nyomtatási feladat és 6.000 oldal beszkennelését is lehetővé teszi egy 60 gigabyte-os merevlemezre történő tárolás, visszakeresés és szerkesztés céljára. A magasabb termelékenység és a programok közötti rövidebb átállási idő érdekében a beszkennelt képek megjeleníthetők a felhasználói felületen, ami egyszerűbbé teszi a feladat szerkesztését és kezelését. A tárolt feladatok tulajdonságai is átprogramozhatók a felhasználói felületen. Akár 10 feladat is beszkennelhető előre, felügyelet nélküli nyomtatáshoz.

A Xerox 2101 papírkapacitása 6.055 lap. Maximum 600×600 DPI felbontással nyomtat és szkennel. Az ajánlott nyomtatási volumen 60.000-350.000 nyomat havonta. A megállapított maximális terhelhetőség 600.000 nyomat/hó.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle