Connect with us

technokrata

Fizetős Kazaa, gyorsabb letöltés

Laptop

Fizetős Kazaa, gyorsabb letöltés

Megjelent a zeneletöltés vezető szoftverének legújabb, immáron fizetős változata (is).

A peer to peer file-cserélők használatát leginkább a reklámok kiváltotta ingyenességgel lehet jellemezni. A Kazaa fejlesztői ugyanakkor útnak indították a népszerű szolgáltatás fizetős változatát. Az Avalon Online Distribution (mely egyébként a Titus Interactive Group luxemburgi leányvállalata) által kiadott Kazaa Media Desktop új változata (2.51) ugyanis pénzért szerezhető be: a 30 dolláros ár leszurkolását követően azonban teljesen reklámmentes felületet kap az ˝ügyfél˝. Ennyi azonban még kevés lenne a boldogsághoz, hiszen számos olyan file-cserélő szoftver van forgalomban, ami nem tartalmaz zavaró reklámokat, spyware programokat.

A Sharman Networks (a Kazaa birtokosa) által elkészített plusz verzió javított keresési lehetőséggel rendelkezik, amely révén a programot használók időzített keresést is futtathatnak. Ezzel akár egy egész napon keresztül lehet például 30 perces időközönként automatikusan dalok, videók és egyéb állományok után kutatni, jelentősen megnövelve annak az esélyét, hogy a kívánt file-(oka)t megtaláljuk a hálózaton. A rendszer 9000 találatot is képes kezelni.

Elosztott letöltéssel rendelkezik a szoftver fizetős verziója, csakúgy, mint a korábbi változatok. Ám a Kazaa Plus esetében akár 40 forrástól is jöhet egyszerre az ˝anyag˝, míg a jelenleg legelterjedtebb verzió esetén ez maximum 8 szál lehet. Tartalmaz vírusvédelmet is, lévén az utóbbi időkben nagyon elszaporodtak a file-cserélő hálózatokon keresztül terjedő férgek.

Végezetül annyit érdemes még megemlíteni, hogy a fizetős változatért még egy plusz szolgáltatás jár a felhasználóknak: az Avalon e-mailes supportot biztosít a program használata közben felmerülő nehézségek kezelése esetére. Ha valaki azonban mégsem akarna fizetni érte, akkor a 2.5.1-es verzió letöltésével továbbra is ingyenesen kereshet kedvenc számai, filmjei után.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek