Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az év legnagyobb cybersport eseménye: Samsung World Cyber Games 2003

Laptop

Az év legnagyobb cybersport eseménye: Samsung World Cyber Games 2003

Idén harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a World Cyber Games magyarországi selejtezőjét, ahol mintegy 600 játékos méri össze képességeit.

Immár harmadik alkalommal rendezik meg Magyarországon – a névadó Samsung Electronics Magyarország támogatásával – a világ egyik legrangosabb játékversenyét, a Samsung World Cyber Games magyarországi selejtezőjét. A 2003. augusztus 29-31. között a Vasúttörténeti Park területén közel 600 fő részvételével megrendezésre kerülő döntőn a versenyzők közel 50 órán keresztül mérik össze tudásukat a különféle számítógépes játékokban.

A verseny nyertesei idén is a Samsung támogatásával képviselhetik hazánkat a dél-koreai Szöulban, az 1988-as Olimpiának is helyet adó Szöuli Olimpiai parkban megrendezésre kerülő World Cyber Games döntőjében, 2003. október 12. és 18. között. A magyar válogatott a következő versenyszámok győztesei közül kerül ki: Half Life:Counter-Strike 1v1, Unreal Tournament 2003 1v1, Starcraft: BroodWar 1v1, WarCraft III 1v1.

A versennyel párhuzamosan egy játékszoftver kiállításra kerül sor a helyszínen, ahol az új játékokat ki is próbálhatják az érdeklődők. A verseny ideje alatt a helyszínre érkezik a különleges hangulatú Orient Expressz, amely külön látványossággal szolgál az idelátogatóknak.

A 2000 óta minden évben megrendezésre kerülő World Cyber Games a világ első és legnagyobb e-sport rendezvénye, egy exkluzív nemzetközi verseny, ahol az idei évben 55 ország több mint 600 versenyzője képviselteti magát.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés