Connect with us

technokrata

Ingyenes szoftverek a kisvállalkozásoknak

Laptop

Ingyenes szoftverek a kisvállalkozásoknak

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium kis és középvállalkozásokat támogató portálján ingyenesen letölthető szoftverek várják a látogatókat.

A fent említett vállalkozói réteg számára fontos alkalmazások és adatbázisok találhatók az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által indított oldalon. A portál lehetőséget nyújt az alkalmazások üzemszerű kipróbálására, és olyan információs kapukat nyit meg, amelyek összegyűjtve másutt nem lelhetők fel.

Olyan szoftverek találhatók meg a kínálatban, min például teljes körű készletnyilvántartó rendszer, bérszámfejtő program, vezetési ismerettár, Internet áruház létrehozását lehetővé program, online iktatást megvalósító alkalmazás, számlakészítő rendszer, társadalombiztosítási-, nyugdíj- és egészségbiztosítási járuléknyilvántartó- és optimalizáló-, valamint személyi jövedelemadó és osztalékadó optimalizáló rendszer. Fontos információk birtokába is lehet jutni a telekommunikációs rendszerekről, a PC-kkel kapcsolatos tudnivalókról is, illetve ár-összehasonlító táblázatok és vásárlási tanácsok is segítik a portált meglátogató kisvállalkozókat.

A fenti felsorolás a teljesség igénye nélkül készült, a portálon ennél jóval több mindent lehet kipróbálni, alkalmazni.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek