Connect with us

technokrata

Ericsson Magyarország: GPRS, WAP és MMS rendszer a macedón mobilszolgáltatónak

Laptop

Ericsson Magyarország: GPRS, WAP és MMS rendszer a macedón mobilszolgáltatónak

Az Ericsson Magyarország sikeresen befejezte a GPRS, WAP és MMS rendszer telepítését a Mobimak részére.

Sikeresen lezárult az Ericsson Magyarország projektje a macedón Mobimak részére. A cég mobil csomagkapcsolt gerinchálózatot (GPRS) és multimédiás üzenetküldő rendszert (MMS) szállított egyidejűleg a Mobimak részére.

A Mobimak macedón mobilszolgáltató előtt új piaci szegmens nyílt meg az Ericsson Magyarország gyors és hatékony segítsége által, amelynek során a cég szakemberei nemrégiben befejezték a GPRS/MMS projekt kivitelezését. Ezentúl a Mobimak minden előfizetője számára elérhető a GPRS szolgáltatás beleértve olyan szolgáltatásokat is, mint a továbbfejlesztett Internet és WAP elérés, valamint az MMS.

A Mobimak GSM rendszerét teljes egészében az Ericsson szállította, így kézenfekvő döntésnek bizonyult a kapcsolat folytatása a GPRS és MMS területén is. A szerződést 2003. februárjában írta alá a két cég. A GPRS és MMS rendszerek egyidejű installálása complex feladat volt, amely jelentős mérnöki munkát igényelt a hálózattervezés és az adatfeltöltés területén. Az Ericsson Magyarország csapata 2003 áprilisában kezdte meg a rendszer installálását, tesztelését és integrálását.

Gerlei György, projekt menedzser szerint a Mobimak (és Macedónia) számára a GPRS és MMS rendszerek munkába állítása volt az első és legfontosabb lépés az új, harmadik generációs telekommunikáció felé vezető úton.

A projekt ismét kiemelkedő példája a nemzetközi tudásmenedzsmentnek, amelyben kulcsszerepet játszott az Ericsson Magyarország szakembereinek magas szintű szakmai tudása, akik az együttműködés során tudásukkal és kompetenciájukkal segítették mind a Mobimak, mind a helyi Ericsson irodák munkatársainak munkáját.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák