Connect with us

technokrata

Canon Prima AF-10 – fotózásra csábító, egyszerűen kezelhető fényképezőgép

Laptop

Canon Prima AF-10 – fotózásra csábító, egyszerűen kezelhető fényképezőgép

A Canon legújabb kisfilmes kompakt fényképezőgépe a Prima AF-9s modell utódja a termékpalettán. A Prima AF-10 előnye nemcsak a könnyű kezelhetőség, hanem az alacsony ár, a kis súly és a kompakt kialakítás is.

A Prima AF-10 26 mm-es (f/6) nagylátószögű optikájával ideális gép mind családi események, mind pedig tájképek megörökítéséhez. A nagyméretű kereső (és az abban látható kiváló kép) minden korosztály számára megkönnyíti a fényképezőgép használatát. A teljesen automatikus vaku-beállítás mellett lehetőség van a villanófény manuális be- és kikapcsolásra is, a vörösszem-hatás csökkentése pedig mindkét üzemmódban elérhető. A gépbe fűzött film bármikor visszatekerhető a kazettába, tehát kidolgozás előtt nem kell a teljes filmet felhasználni, így a kidolgozó-laborok visszaadhatják a kazettában maradt nyersanyagot.

A Prima AF-10 a kellemes formát olyan szolgáltatásokkal kombinálja, mint a letisztult LCD panel és a könnyen használható önkioldó. A fényképezőgép azoknak a vásárlóknak készült, akik értékelik az eleganciát és az egyszerűséget.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák