Connect with us

technokrata

Adobe Video Collection – videokészítés profi szinten

Laptop

Adobe Video Collection – videokészítés profi szinten

Standard és Professional változatban megjelent az új Adobe Video Collection, amelyben az Adobe több termékének új változatai szerepelnek: Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects 6.0, Adobe Audition, és Adobe Encore DVD.

“Az Adobe új videósorozata úgy biztosít professzionális minőségű eredményeket, hogy nem kell drága, hagyományos videó műsorkészítő rendszerekre pénzt kiadni.” – mondta Bryan Lamkin, az Adobe Digitális Képalkotó és Videó Termékek Első Alelnöke.

Az Adobe Video Collection Windows-ra kétféle, Professional és Standard változatban kapható. A Professional változatban az Adobe Premiere Pro, az After Effects (Professional változata) az Adobe Audition, az Adobe Encore DVD, és az Adobe Photoshop 7.0 program szerepel digitális képek szerkesztéséhez, animált grafikák és vizuális effektek tervezéséhez, valós idejű videó és audió szerkesztéshez, és DVD műsorkészítéshez nyújtott eszközökkel. A Standard változatban egyszerűbb videó és audió műsorkészítéshez az After Effects (Standard változata) szerepel, de Photoshopot nem tartalmaz.

Az Adobe vadonatúj videós csapata

Újratervezték az Adobe videó szerkesztő programjának legújabb változatát, az Adobe Premiere Pro-t, hogy valós idejű editáló környezetet biztosítson javuló hatékonysággal és olyan professzionális eszközökkel együtt, amelyek kihasználják a Windows XP alatt futó Intel Pentium alapú rendszerek adta gyorsaságot. Új eszközökkel bővült az After Effects 6.0, amelyekkel a felhasználók a videó- és filmkészítést bámulatos animált grafikákkal és vizuális effektekkel színesíthetik.

Az Adobe Audition a digitális videó termékcsaládhoz csatlakozva tökéletes többsávos hangstúdiót biztosít professzionális minőségű hanganyagok hatékony előállításához. Az Adobe Encore DVD segítségével a felhasználók többnyelvű DVD-ket készíthetnek, és a nagyfokú olvasási kompatibilitás érdekében azokat minden írható DVD formátumba kivihetik. Az Adobe minden videóterméke együttműködik egymással és a többi Adobe grafikus termékkel, így például az Adobe Photoshoppal és Illustratorral.

Árak

Az Adobe Video Collection for Windows XP Standard és Professional változata most kerül a boltokba, és a Standard változat 275.000 Ft-os kalkulált fogyasztói áron vásárolható meg. Az Adobe Premiere Pro for Windows XP 184.000 Ft-os kalkulált fogyasztói áron szerezhető be. A korábbi változatok regisztrált felhasználói 59.000 Ft-os kalkulált fogyasztói áron frissíthetnek Adobe Premiere Pro-ra. A Windows XP-re is kapható Adobe Encore DVD 135.000 Ft-ért vásárolható meg.

Az Adobe After Effects for Mac OS X 10.2.6, Microsoft Windows 2000 és Windows XP Standard változata 196.000 Ft-os, Professional változata pedig 319.000 Ft-os kalkulált fogyasztói áron szerezhető be. A Standard és Professional változatok jelenlegi vásárlói az After Effects 6.0 azonos változatára 63.000 Ft-os, illetőleg 91.000 Ft-os kalkulált fogyasztói áron frissíthetnek. A Standard változat vásárlói a Professional változatra 165.000 Ft-os kalkulált fogyasztói áron frissíthetnek.

Az Adobe Audition for Windows 98, 2000 és XP 87.000 Ft-os kalkulált fogyasztói áron vásárolható meg. Tekintettel arra, hogy az Adobe Audition funkcionálisan azonos a Cool Edit Pro 2.1 változatával, az Adobe a Cool Edit Pro 2.x változatáról ingyenes Adobe Audition frissítési lehetőséget kínál.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek