Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újgenerációs Adobe PostScript

Laptop

Újgenerációs Adobe PostScript

Az Adobe PostScript 3 szoftver 3016-os verziója nagyteljesítményű nyomtatási rendszerek és nyomtatási munkafolyamat megoldások összeállításához készült.

Az Adobe PostScript legújabb változata JDF (Job Definition Format) támogatást tartalmaz, amely a nyomtatási munkafolyamat-automatizálás ipari szabványa, és az egyetlen olyan PostScript értelmező, amely támogatja a legújabb Adobe Portable Document (PDF) formátumok, így a PDF 1.3, 1.4, 1.5 és PDF/X verzió közvetlen nyomtatását. Emellett az Adobe PostScript 3 3016 kategóriájában a legjobb in-RIP trapping lehetőséget tartalmazza.

˝Ezzel a PostScript verzióval a RIP technológiából a maximumot hoztuk ki, és létrehoztunk egy különösen gyors megvalósítást, amellyel biztosabbá válik a PDF beillesztése a korszerű nyomtatási munkafolyamatba.˝ – mondta Don Walker, az Adobe Nyomtatási Munkafolyamat Termékcsoportjának Vezérigazgatója.

Az Adobe Acrobat 6.0 verzióval készült legújabb specifikáció, az Adobe PDF 1.5 támogatja a JPEG 2000 formátumot, a nyomtatásnál ki-, és bekapcsolható opcionális tartalomrétegeket, és a hirdetési kiadók által kedvelt PDF/X file-formátumot. Az Adobe PostScript 3 3016 PDF adottságaival ezeket a legújabb PDF formátumokat közvetlenül tudja fogadni. A technológia támogatja az XML nyelvre épülő JDF 1.1a elektronikus munkalap formátumot is. A JDF részletesen leírja a nyomtatási feladatokat, és egyszerűsíti az információcserét a különböző alkalmazások és rendszerek között.

Az Adobe PostScript 3 3016 bemutatja továbbá a többszálú renderelést, amivel szimmetrikus többprocesszoros konfigurációban a RIP időigényes renderelési feladatai a munkaállomásokon jelentősen felgyorsulhatnak. A tesztek során a renderelés sebessége a kétprocesszoros rendszereken akár 44 százalékkal, a négyprocesszoros rendszereken pedig akár 65 százalékkal is jobb volt.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés