Connect with us

Hirdetés

technokrata

Photosmart 435 – új digitális fényképezőgép a HP-től

Laptop

Photosmart 435 – új digitális fényképezőgép a HP-től

A Photosmart-család legújabb tagja minden helyzetben tiszta és éles képeket produkál.

A HP bemutatta a kisméretű, elegáns és egyszerűen használható HP Photosmart 435 digitális fényképezőgépet, melyet különösen a családok és a kezdő digifotósok számára ajánlja.

Az eszköz 3,1 MP felbontásának köszönhetően mindenkor tiszta, éles fotókat készít. A kompakt fényképezőgép 16 MB belső memóriával és SD/MMC kártyacsatlakozó nyílással rendelkezik. Zárkésleltetése kevesebb mint egy másodperc – sorozatképek készítését is lehetővé teszi. A (24 MB/perc sebességű) video- és hangrögzítési lehetőség életre kelti az emlékeket. Nagyméretű (3,8 cm képátlójú) LCD-kijelzője segítségével egyszerűen megtekinthetők az exponálandó képek, illetve visszanézhetők és továbbíthatók a már elkészített fotók. Elegáns fémborítással rendelkezik.

A HP Instant Share technológiával a felhasználó e-mailhez csatolhatja vagy nyomtatóra küldheti felvételeit. A barátoknak és családtagoknak szánt fotók kényelmes továbbítása érdekében a gép 34 előre programozott célállomás (e-mail cím és nyomtató) tárolására képes, és a kiválasztott fotók körömnyi miniatűrjét küldi el a címzetteknek. A fotók megosztás előtt több szempontból is testre szabhatók.

A HP Direct Print jellemzőjével a felhasználó USB-kábelen keresztül közvetlenül HP Photosmart, HP Deskjet vagy többfunkciós nyomtatóhoz csatlakoztathatja a fényképezőt, és PC közbeiktatása nélkül kinyomtathatja a kívánt fotókat. A géphez a HP Photo & Imaging szoftvercsomag is jár. A csomaghoz tartozó HP Memories Disc Creator alkalmazással a felhasználó DVD-lejátszón illetve PC-n megtekinthető, személyre szabott fotó CD-t készíthet képeiből.

A HP Photosmart 435 kompatibilis a képmegosztást támogató, vezeték nélküli távvezérlővel felszerelt, opcionális HP Photosmart 8886 fényképezőgép-dokkolóállomással. A gépen belüli elemfeltöltést is támogató egység felhasználói egyetlen gombnyomással PC-re vagy televízió-képernyőre küldhetik a kívánt képeket.

Az új modell 2003 október elsején kerül az üzletekbe, 59.990 Ft ajánlott végfelhasználói áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés