Connect with us

technokrata

Nokia Hungary: állami kitüntetés augusztus 20-a alkalmából

Laptop

Nokia Hungary: állami kitüntetés augusztus 20-a alkalmából

Kimagasló elismerés a Nokia Hungary Kft. egyik munkatársának: Dr. Tarnay Katalin a távközlés, a kommunikáció és az informatika területén végzett oktatói és kutatói munkájáért kapta az elismerést.

A Magyar Köztársaság Elnöke augusztus 20-a, államalapító Szent István ünnepe alkalmából kimagasló szakmai munkája elismeréseként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozta Dr. Tarnay Katalinnak, a Nokia Hungary Kft. munkatársának.

A kitüntetést Magyar Bálint oktatási miniszter adta át Dr. Tarnay Katalinnak a távközlés, a kommunikáció és az informatika területén végzett több évtizedes oktatói és kutatói munkája elismeréseként.

Dr. Tarnay Katalin, aki a műszaki tudomány doktora, a Veszprémi Egyetem egyetemi tanára, több mint 4 éve dolgozik a Nokia Hungary Kft. kutatás-fejlesztési egységénél. Jelenleg teszteléssel és tesztelési kutatásokkal foglalkozik, több PhD hallgatót oktat, számos belföldi és külföldi egyetemmel tart fenn szakmai kapcsolatot, és részt vesz szakmai konferenciák szervezésében is.

A jövő mérnökeire számítva a Nokia szoros kapcsolatot ápol a budapesti és vidéki műszaki főiskolákkal és egyetemekkel. Hat felsőfokú műszaki intézménnyel van megállapodása, melyek keretein belül a Nokia számítástechnikai laboratóriumok létrehozását támogatja, valamint diplomaírásra ad lehetőséget a végzős hallgatók számára.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle