Connect with us

technokrata

Kétoldalas nyomtatásra is képes digitális nyomtató a Samsungtól

Laptop

Kétoldalas nyomtatásra is képes digitális nyomtató a Samsungtól

A Samsung Electronics egy új multifunkciós digitális lézerkészüléket (SCX-5315F) jelentet meg, mely kétoldalas nyomtatásra is képes.

A felhasználó egyetlen gombnyomással beállíthatja a kétoldalas nyomtatást, ekkor a nyomtató sorba is rendezi a lapokat a kétoldalas nyomtatásnak megfelelően. A fejlett kétoldalas nyomtatás funkció, mely eddig csak a teljes méretű fénymásolókban és többfunkciós nyomtatókban állt rendelkezésre, csökkenti a papírfelhasználást, és rugalmasabb dokumentumformázást tesz lehetővé. Ez a funkció kulcsfontosságú az olyan irodákban és otthonokban, ahol nagy mennyiségű nyomtatás/fénymásolás folyik.

Egy másik alapszolgáltatás az automatikus dokumentumadagoló (Automatic Document Feeder – ADF), mellyel a digitális multifunkciós eszköz összes szolgáltatása teljes mértékben kihasználhatóvá válik. Az SCX-5315F számos olyan funkciót kínál, mely nem valósítható meg a hagyományos többfunkciós nyomtatókkal. Ilyenek például a két lap szkennelése egy lapra, a másolat elrendezésének automatikus beállítása, és az előre meghatározott számú másolat elkészítése.

Mr. Kang Ki-hoon, a SAMSUNG Electronics Digital Printing divízióján belüli Korea marketingcsoport munkatársa a következőket mondta az új termékről: „Ezt a lézernyomtató alapú többfunkciós készüléket arra terveztük, hogy mindenben megfeleljen az alacsonyabb árú multifunkciós lézernyomtatók egyre növekvő piacán felmerülő igényeknek. Ez az eszköz felgyorsítja ennek az új piacnak a növekedését.”

Az SCX-5315F négy az egyben (fénymásoló, szkenner, nyomtató és fax) készülék, mely 1,2 millió koreai wonért vásárolható meg a boltokban, percenként 15 lap másolására képes, 3D objektumokat is be tud olvasni, és 33,6 Kbps sebességgel továbbítja a faxokat. Emellett a Samsung Electronics forgalomba hozza SCX5115 jelű háromfunkciós (nyomtató, fénymásoló és szkenner) készülékét is, mely 1 millió wonos áron kerül a boltokba.

Alapszolgáltatások
– automatikus dokumentumadagoló (30 lap)
– 550 lapos adagolókazetta, 100 lapos kézi lapadagoló

Nyomtató
– percenként 15 lap nyomtatása
– 1200 dpi felbontás
– párhuzamos és USB portok
– kétoldalas nyomtatás

Fénymásoló
– percenként 15 lap nyomtatása
– 600 DPI felbontás
– 25-400%-os nagyítás
– kétoldalas másolás, két oldal másolása egy lapra, automatikus illesztés és többpéldányos másolás

Szkenner
– 600×600 DPI színes szkenner
– folyamatos szkennelés az automatikus dokumentumadagolóval
– Smarthru 3 szoftver a csomagban (szkennelés e-mailbe, OCR, szkenner megosztása)

Faxkészülék
– 33,6 Kbps átviteli sebesség
– 40 szám tárcsázása egy gombnyomással
– 4 MB memória (több mint 320 oldalnyi bejövő fax)
– kétoldalas faxátvitel
– színes dokumentumok küldéseSzólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek