Connect with us

technokrata

HP Photosmart 945 – 5 megapixeles felbontással

Laptop

HP Photosmart 945 – 5 megapixeles felbontással

Nyolcszoros optikai zoom, 5 MP felbontás, masszív lencse, fejlett fotójellemzők és számos manuális vezérlési lehetőség – ez mind az új HP Photosmart 945-ben.

A 8x-os optikai (56x-os teljes) zoommal rendelkező modell 5,3 MP felbontással, 32 MB-os Secure Digital memóriakártyával, SLR-típusú mikrokijelzős képkeresővel és a nagyméretű, 5 cm-es LCD-kijelzővel rendelkezik. A HP Photosmart 945 a digitális fényképezőgépek világában elsőként alkalmazza a HP adaptív megvilágítási technológiáját (HP Adaptive Lighting). Ez a technológia a gép digitális vaku jellemzőjének része, és pontosabb, élethűbb felvételek készítését teszi lehetővé. Kiegyenlíti a kép világos és sötét részei közötti fényességi eltéréseket: megtartja az enyhe és elnyomja a túl erős kontrasztokat. Az egyértelmű és egyszerűen használható ˝alacsony˝, ˝magas˝, és ˝kikapcsolva˝ beállítási opciókat kínáló gép a fotó egyes részeinek megvilágításával egyenlíti ki a fényességet.

A HP Photosmart 945 a HP Instant ShareTM technológiáját is tartalmazza. Ezzel a megoldással a felhasználó a rögzítést után azonnal e-mailhez csatolhatja vagy nyomtatóra küldheti felvételeit. A 34 programozható célállomás segítségével már a gépen a kívánt címekhez vagy címlistákhoz rendelheti a képeket. A HP Direct Print jellemzőjével a felhasználó USB-kábelen keresztül közvetlenül HP Photosmart, HP Deskjet vagy többfunkciós nyomtatóhoz csatlakoztathatja a fényképezőgépet és PC közbeiktatása nélkül kinyomtathatja a kívánt fotókat.

Kreativitás határok nélkül

A HP egyedi, gépbe épített súgó jellemzője világos és gyors útmutatást ad arra nézve, miként készíthetjük el a lehető legjobb képet a HP Photosmart 945 sokrétű funkcióival. A fejlett manuális vezérlési opcióknak köszönhetően, ˝sorozatkép˝ üzemmódban több képet is rögzíthetünk egymás után – anélkül, hogy a gépnek fel kellene készülnie az újabb felvételre. Az automatikus és manuális funkciók kombinációja tökéletesen testre szabott végeredményhez juttatja a fotóst. A kreatív lehetőségeket kibővítő beállításokkal számos jellemző módosítható (például a rekesz, az érzékenység, a záridő, az expozíció, a fehéregyensúly, a színhatás, az élesség stb.).

A HP Photosmart 945 fényképezőgéphez opcionálisan HP Photosmart 8881 dokkolóállomás is vásárolható. A dokkolóállomás segítségével a felhasználó közvetlenül számítógépre töltheti, e-mailhez csatolhatja vagy nyomtatóra küldheti képeit. A kiválasztott képeket, diasorokat vagy videofelvételeket akár televíziója képernyőjén is kivetítheti. A csomagban szállított váltakozóáram-adapter és az újratölthető elemek révén a HP Photosmart 8881 a kényelmes, gépen belüli elemfeltöltést is támogatja.

A HP Photosmart 945 fényképezőgéphez a HP Photo & Imaging szoftvercsomag is jár. A csomaghoz tartozó HP Memories Disc Creator alkalmazással a felhasználó DVD-lejátszón illetve PC-n megtekinthető, személyre szabott fotó CD-t készíthet képeiből.

A HP Photosmart 945 a Photosmart 850 utóda. Várhatóan szeptemberben kerül az üzletekbe, 199.990 Ft ajánlott végfelhasználói áron.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle