Connect with us

technokrata

HP Photosmart 635 – kompakt kialakítás

Laptop

HP Photosmart 635 – kompakt kialakítás

A HP kisméretű és rugalmas HP Photosmart 635 terméke 3x-os optikai és 4x-es digitális zoommal, hang- és videorögzítési képességgel, optikai képkeresővel és 2 MP felbontással rendelkezik.

A 3x-os optikai zoomnak köszönhetően a felhasználó könnyen és pontosan ráközelíthet a kívánt témára. A 2 MP felbontás éles, élénk színhatású képek megjelenítését és nyomtatását teszi lehetővé 10×15 cm-es méretig. 24 MB/perc sebességű hang- és videorögzítési lehetőséggel bír az eszköz; mely a központi memóriába menti el a video-, audioklipeket, és azonnal képes visszajátszani őket. A HP Photosmart 635 manuális vezérlőgombjai nagy pontosságú és élvezetes fotózást tesznek lehetővé. Az új modell a HP kínálatának egyik legkisebb, optikai zoomolásra képes digitális fényképezőgépe. Pehelysúlyú és kényelmesen használható.

A HP Photosmart 635 4,1 cm képátlójú színes LCD-megjelenítőjével gyerekjáték a képek megtekintése és megosztása. A HP Instant Share technológiával a felhasználó e-mailhez csatolhatja vagy nyomtatóra küldheti felvételeit. A barátoknak és családtagoknak szánt fotók kényelmes továbbítása érdekében a gép 34 előre programozott célállomás (e-mail cím és nyomtató) tárolására képes, és a kiválasztott fotók körömnyi miniatűrjét küldi el a címzetteknek. A fotókról készülő nyomatok több szempontból is az egyéni preferenciákhoz igazíthatók. A HP Direct Print jellemzőjével a felhasználó USB-kábelen keresztül közvetlenül HP Photosmart, HP Deskjet vagy többfunkciós nyomtatóhoz csatlakoztathatja a fényképezőgépet, és PC közbeiktatása nélkül kinyomtathatja a kívánt fotókat.

A HP Photosmart 635 fényképezőgéphez a képrögzítéstől a megosztásig minden lépést megkönnyítő, egyszerű fotókezelést biztosító HP Photo & Imaging szoftvercsomag is jár. A csomaghoz tartozó HP Memories Disc Creator alkalmazással a felhasználó DVD-lejátszón illetve PC-n megtekinthető, személyre szabott fotó CD-t készíthet képeiből.

Az új fényképező kompatibilis az opcionális HP Photosmart 8886 fényképezőgép-dokkolóállomással. A gépen belüli elemfeltöltést is támogató egység felhasználói egyetlen gombnyomással PC-re vagy televízió-képernyőre küldhetik a kívánt képeket. A gyors és egyszerű fotókezelés érdekében a HP Photosmart 8886 vezeték nélküli távvezérlővel is rendelkezik.

A HP Photosmart 635 digitális fényképezőgép augusztus elején került az üzletekbe, 64.990 Ft ajánlott végfelhasználói áron.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák