Connect with us

technokrata

Az Év televíziója és kamerája Panasonic terméke

Laptop

Az Év televíziója és kamerája Panasonic terméke

A 2003/2004-es évben a Panasonic TX-36PD30 modellje nyerte az Év Televíziója Európában díjat. Az augusztus 15-i kihirdetéssel a Panasonic immár harmadszor kapta ezt az elismerést.

˝A Panasonic új, TX-36PD30 92 cm szélesképernyős készüléke rendelkezik a legjobb képfelbontással.˝ – kommentálta döntését az EISA zsűri, hozzátéve – ˝Ez a páratlan felbontási képeség részben az új ˝Quintrix-SR˝ képcső különlegesen érzékeny árnyékmaszkjának köszönhető, amely kontrasztosabb és nagyobb fényerejű képet tud előállítani. Ezenkívül meg kell említenünk az egyedülálló ˝Acuity˝ képelőállítási technológiát is, amely intelligens eljárással lít elő 2376x833i pixeles felbontású képet 75 Hz-en.˝ Az EISA video és házimozi zsűrije kiemelte: ˝A 10-bites képfeldolgozás képes olyan tökéletes és villódzásmentes képet adni, ahol a képsorok nem válnak el egymástól, ezáltal a képernyőn megjelenő kép gazdagabban árnyalt és egyenletesebb színárnyaltságú.˝

Az EISA (European Imaging and Sound Association) Európa 20 országának 50 legtekintélyesebb audio, mobil elektronikai, valamin video és fotográfiai szaklapját tömöríti szövetségbe. A kiváló képminőség és az új, ultrakompakt forma győzte meg az EISA zsűrit abban, hogy a Panasonic NV-GS70-es modellje a legérdemesebb az Év Kamerája Európában díj elnyerésére.

˝Különlegesen kompakt kialakítása ellenére a Panasonic NV-GS70-es modelljének 3CCD érzékelője nagyszerű színmélységével valódi versenyre tudja késztetni termetesebb (és drágább) DV ellenfeleit. Kis méretéhez viszonyítva az NV-GS70 meglepően sok olyan nagyszerű szolgáltatást nyújt tulajdonosának, mint a 10-szeres optikai zoom, a tele-makró és a fényképek készítéséhez szolgáló elektronikus vaku.˝

A zsűri kiemelte továbbá: ˝Mind a fotók, mind az MPEG-4 formátumú videók (internet mnőségű) SD memóriakártyán is eltárolhatóak, ami hatékony alternatívát kínál a hagyományos, magas képminőségű DV filmezéshez. A számítógépen történő későbbi feldolgozáshoz USB és Fire Wire csatlakozási lehetőségek álnak rendelkezésünkre.˝Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle