Connect with us

technokrata

Creative MuVo NX hordozható zenelejátszó

Laptop

Creative MuVo NX hordozható zenelejátszó

A Creative bejelentette a Creative MuVo NX hordozható digitális audio lejátszót. Az eredeti kivitel sikerére építve a MuVo NX technológiája nagyot lépett előre.

Zeneszámok letöltéséhez csak szét kell csúsztatni a MuVo-t, kivenni a 128MB kapacitású memóriamodult, és bedugni egy PC USB portjába, a gép azonnal hordozható lemezként ismeri fel azt. Ezután a felhasználók drag-and-drop technikával körülbelül 60 WMA, vagy 30 MP3 számot tudnak feltölteni rá. Természetesen a rendszer egyéb fájlok, mint például fotók, dokumentumok megosztására, átvitelére is alkalmas. A 90 dB fölötti jel-zaj viszonya még a jóval nagyobb méretű rivális lejátszókénál is jobb. Egyetlen AAA méretű ceruzaelem akár 11 órán át képes ellátni energiával a MuVo-t.

A MuVo NX új funkciókkal és kapcsolódási lehetőségekkel bővült. A háttérvilágítással ellátott LCD kijelző és a beépített görgetőkerék gyors navigációt tesz lehetővé utazás közben. A számokról az ID3 címkék segítségével minden információt meg tud jeleníteni, kijelzi a sávszámot, a lejátszási időt és módot, valamint a hangszínszabályzó beállítását. A szöveget meg lehet fordítani a kijelzőn, így a mellékelt karszíjjal jobb és balkezes felhasználók is hordhatják csuklójukon bármilyen sporttevékenység közben. A beépített mikrofon használatával 8 órányi feljegyzés, találkozó, interjú hanganyaga rögzíthető a készülékkel.

A MuVo NX a Creative első M-PORT kompatibilis MP3 lejátszója. Egyszerűen csatlakoztassuk közvetlenül egy kompatíbilis Creative hangsugárzó rendszerhez, hogy felesleges kábelek nélkül hallgathassunk digitális zenét. A MuVo-n lévő USB csatlakozót a hangsugárzón lévő ugyanilyen porthoz kapcsolva a felhasználók azonnal élvezhetik felvételeiket.

˝A MuVo NX újabb lépcsőfok a mozgásban lévő felhasználók jobb szórakoztatását célzó stratégiánkban˝ – magyarázza Julie McGuire, a Creative MP3 lejátszóinak európai üzleti menedzsere. ˝A belbecs erőteljes, új funkciói mellett a külcsínt élénk új színekkel bővítettük, az elemtartó már piros és ezüst színben is kapható˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák