Connect with us

technokrata

A Samsung integrált, többfunkciós távirányítót mutatott be

Laptop

A Samsung integrált, többfunkciós távirányítót mutatott be

A Samsung Electronics a koreai piacon egy olyan új távirányító egységet mutatott be (modell: PR-2000), mely akár 17 termék irányítására is használható.

A Samsung mérnökei egy új eszközt terveztek, mely az olyan vásárlók kényelmi igényeit elégíti ki, akik több, különböző távirányító használatára kényszerülnek az otthonukban található elektronikai készülékek használatakor. A PR-2000 a házimozi-tulajdonosok egyre népesebb táborát célozza meg.

A PR-2000 legfontosabb szolgáltatása a különböző gyártóktól származó fogyasztói elektronikai termékek, különösen az audiovizuális eszközök, széles skálájának kezelése. A támogatott termékek körébe TV készülékek (legfeljebb három), videomagnók (legfeljebb kettő), kábeltelevíziós vevőegységek, DVD lejátszók (legfeljebb kettő), DVD/videomagnó kombinált eszközök, DVD merevlemezes felvevők, házimozi-rendszerek, DVD vevők, műholdvevők, HDTV vevőegységek, videokamerák és légkondicionálók tartoznak.

A PR-2000 a piacon lévő többi terméknél több felhasználóbarát funkcióval rendelkezik. A karcsú és igényes megjelenésű Samsung modell széles LCD kijelzőt is tartalmaz. A gombok elrendezése a leginkább felhasználóbarát kialakítás jegyében történt, az LCD kijelző pedig háttérvilágítással segíti a sötétben történő használatot.

A PR-2000 Koreában 150.000 koreai won körüli összegért vásárolható meg. A termék Magyarországon jelenleg nincs forgalomban.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek