Connect with us

technokrata

Creative Jukebox Zen NX: 8.000 zeneszám egyetlen tenyérben

Laptop

Creative Jukebox Zen NX: 8.000 zeneszám egyetlen tenyérben

A Creative bejelentette a Creative Jukebox Zen NX digitális lejátszót. A mobil zenehallgatás kedvelőinek tervezett eszköz közel 8.000 MP3, vagy WMA formátumú számot tud tárolni 30 GB-os merevlemezén, akár másodpercenként egy zeneszám átviteli sebességet elérve az USB 2.0 interfészen keresztül.

A használat könnyedsége a legfontosabb jellemzője a rendszernek. A felhasználók gyorsan és könnyen állíthatnak össze lejátszási listákat az ikonalapú, intuitív kezelőfelület, és a gördülő szabályzónak köszönhetően, a számok MP3, vagy WMA formátumba alakíthatók egy PC-n a mellékelt Creative MediaSource program segítségével. Kivehető, újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely 14 órányi zenehallgatási időt tesz lehetővé. A minőségi Neodymium sztereó fejhallgatókkal, valamint 6 különböző ˝profil˝ beállítással nagyon személyes, ugyanakkor nagyon specifikus és természetesen lehetőséget nyújt zene mellett bármilyen más adat, mint például fényképek, dokumentumok tárolására is.

˝Ez eddigi legkarcsúbb, legkönnyebb Jukebox-unk˝ – magyarázza Julie McGuire, a Creative MP3 lejátszóinak európai márkamenedzsere. ˝Vékony, kompakt, és nagyon felhasználóbarát. Lehetőség van a kezelőfelület nyelvének megválasztására, van benne óra, ébresztő funkció, zenére ébresztés, valamint a számok műfajok, albumok, előadók szerint automatikusan rendezhetőek, és kényelmesen kategorizálhatók.”

A Jukebox Zen NX-hez egy remek program és eszközcsomag jár, valamint a csomag tartalmaz egy kényelmes és kompakt fekete, övre csíptethető utazótáskát, sztereó fejhallgatót, és hálózati adaptert.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle