Connect with us

technokrata

A Samsung NAND Flash memóriája támogatja az új HP iPAQ Pocket PC modelleket

Laptop

A Samsung NAND Flash memóriája támogatja az új HP iPAQ Pocket PC modelleket

A Samsung ma bejelentette, hogy a HP iPAQ Pocket PC h1900 és h2200 sorozatú, Microsoft Windows Mobile 2003 szoftverrel felszerelt Pocket PC termékek a Samsung NAND Flash memóriáit használják, így a fejlettebb memórialehetőségeknek köszönhetően gazdagabb felhasználói élményt kínálnak.

˝A Samsung stratégiája az, hogy több értéket nyújtson a digitális kapcsolatokra épülő világnak, és a HP iPAQ számítógépekben használt NAND Flash memória ezirányú elkötelezettségének egy újabb példája˝ – mondta Ivan Greenberg, a kaliforniai San José székhelyű Samsung Semiconductor, Inc. stratégiai marketingért felelős igazgatója. ˝A NAND Flash memória lehetőségeinek kihasználásával gyorsabbá válik az alkalmazásfrissítés, és a tárolókapacitás könnyebben skálázható. Emellett a rendszer alkotóelemek számának jelentős csökkentése a kézi PDA-k új, multimédiás képességekkel gazdagon felszerelt családjának bevezetését teszi lehetővé˝.

A memória alrendszer NAND Flash memóriát használ az operációs rendszer, az alkalmazások és az alkalmazások adatainak állandó tárolásához. A Pocket PC 2003 Microsoft és Samsung által fejlesztett optimalizálásainak köszönhetően az iPAQ Pocket PC a NAND Flash memóriából is indítható.

A NAND Flash memória bitenkénti költsége lényegesen alacsonyabb a NOR Flash eszközökénél, és a NAND írási sebessége mintegy 20-szor gyorsabb a NOR eszközökénél, miközben mindössze huszadannyi energiát használ. A gyors írási sebesség zökkenőmentessé teszi a felhasználói alkalmazások adatainak frissítését, és valósidejű videórögzítő alkalmazások használatát is lehetővé teszi.

Emellett a NAND Flash memória támogatja a jövőbeli mobil alkalmazások egyre növekvő adattárolási igényeit. A Samsung nagyobb, legfeljebb 2 Gigabit kapacitású memóriáinak elérhetősége kielégíti a piac igényeit az olyan vezeték nélküli hálózati kapcsolódási pontok iránt, melyek hely- és időfüggetlen Internet-hozzáférést biztosítanak. A NAND képességei fontos szerepet játszanak továbbá a nagy multimédia tartalmak kezelésében, és a fejlett mobil alkalmazásokba integrált megapixeles, VGA felbontású (640×480) fényképezőgép szolgáltatásokban. A Samsung NAND Flash memóriára épülő rendszerfejlesztésekkel a PDA platformok több értéket kínálhatnak a végfelhasználóknak.

A termék Magyarországon jelenleg nincs forgalomban.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom