Connect with us

technokrata

A HP bemutatta új, otthoni használatra szánt képolvasóinak nyári kollekcióját

Laptop

A HP bemutatta új, otthoni használatra szánt képolvasóinak nyári kollekcióját

A HP bemutatta a nyári szezon új képolvasóit: a HP Scanjet 3670, a HP Scanjet 3690 és a HP Scanjet 3970 termékeket.

A vonzó és elegáns megjelenést maximális kényelemmel ötvöző modellek tökéletes megoldást kínálnak a családi felhasználók szórakoztató és kreatív képolvasási feladatainak elvégzéséhez. Az egyszerűen használható jellemzőkkel és felhasználóbarát szoftverekkel felszerelt, új és megfizethető árú szkennerek rendkívül rövid idő alatt produkálnak nagyszerű végeredményt.

A lenyűgöző fényképminőséget nyújtó három új digitális síkágyas szkenner a HP Instant Share technológiáját alkalmazza. E megoldás révén a felhasználók egyetlen gombnyomással, nagyméretű mellékletek generálása nélkül csatolhatják e-mail üzenethez a barátaiknak és családtagjainak szánt képeket. Ehelyett azonban fotóalbumot is készíthetnek, és a webre töltve oszthatják meg másokkal vagy menthetik el későbbi felhasználásra a beszkennelt anyagokat. A beépített fóliaadapteren keresztül diák és negatívok beolvasásra is képes HP Scanjet 3670, 3690 és 3970 sokoldalú, tökéletes segítőtárs a kreatív feladatok elvégzéséhez.

A HP Scanjet 3670 kezdő felhasználók számára is ideális, gyors és egyszerűen használható eszköz. A minimalista, négyszögletes kialakítású szkenner 1200 dpi optikai felbontású, 48 bites színmélységű, kiváló minőségű képeket készít. Kivételes ár-teljesítmény aránnyal rendelkezik, és bármilyen dokumentum – fotó, dia vagy negatív – beolvasására képes.

A HP Scanjet 3690 a kreatív családok testre szabott képolvasója. Arcsoft Photo Impression 4 szoftvere az iskolai feladatok elvégzésétől kezdve az egyedi levélpapírok előállításán keresztül a karácsonyi vagy születésnapi üdvözlőlapok készítéséig, minden szkennelési feladattal könnyedén boldogul. E kreatív alkalmazással még a kezdők számára sem okoz gondot a fotók feldolgozása: a retusáló eszközök, a sablonok és a különféle fényképkeretek segítségével különleges effektusokkal gazdagíthatják az anyagaikat. A csúcsszintű kreativitást egyszerű képolvasással, 1200 dpi optikai felbontással és 48 bites színmélységgel kombináló HP Scanjet 3690 megfizethető áron, sokrétű jellemzőkészletet bocsát felhasználói rendelkezésére.

A HP Scanjet 3970 tökéletes eszköz a családi emlékek feldolgozásához. A féltve őrzött régi fotóktól kezdve a családi ereklyékig számos objektum beolvasásra képes, így felhasználója egyszerűen megoszthatja értékes emlékeit szeretteivel. A HP Memories Disc Creator szoftverrel akár zenei aláfestéssel is elláthatja az anyagot, amelyet CD-ROM vagy DVD lemezre mentve személyre szabott diavetítést is rendezhet a képekből – ráadásul mindezt egyetlen gombnyomással.

A kompakt HP Scanjet 3970 új tervezésű fedele egyszerre javítja az eszköz esztétikai megjelenését és teljesítményét. A négy érintőgombbal a felhasználó 2400 dpi optikai felbontás és 48 bites színmélység mellett szkennelhet és másolhat. A HP szabadalmaztatott, két CCD-érzékelővel dolgozó technológiája minden körülmények között éles és tiszta körvonalú képek és dokumentumok készítését teszi lehetővé. A csomagban szállított karakterfelismerő (OCR) szoftver szövegszerkesztő programmal egyszerűen szerkeszthető szöveggé digitalizálja a képformátumú dokumentumokat.

A három új HP Scanjet modell a HP Photo & Imaging szoftverét is tartalmazza. A HP szkennelési megoldásaiban központi szerepet játszó alkalmazás egyszerűen elsajátíthatóvá és alkalmazhatóvá teszi a képolvasási műveleteket.

A HP Scanjet 3670, HP Scanjet 3690 és HP Scanjet 3970 képolvasók PC- és Mac-rendszerrel egyaránt kompatibilisek. USB-portjuk az USB 2.0 specifikációt (a HP Scanjet 3970 a nagy sebességű USB-t) támogatja. Az új termékek 2003 augusztusában jelennek meg az üzletek polcain. A készülékek 26.000, 31.000, illetve 39.900 Ft-os javasolt bruttó végfelhasználói áron kaphatóak majd.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák