Connect with us

technokrata

A HP 32 db EV7 Alpha processzorral szállítja felső kategóriás GS1280 rendszerét

Laptop

A HP 32 db EV7 Alpha processzorral szállítja felső kategóriás GS1280 rendszerét

A Hewlett-Packard a jövőben 32 processzorral szállítja felső kategóriás AlphaServer GS1280 rendszerét. Ez a lépés összhangban áll a társaság által korábban nyilvánosságra hozott szerverfejlesztési ütemtervvel.

A legújabb EV7 Alpha processzor-technológiára épülő HP AlphaServer GS1280 rendszerben a teljesítmény, a skálázhatóság, a megbízhatóság, a menedzselhetőség és a rendelkezésre állás egyedülálló kombinációja ölt testet.
˝A kitűzöttnek megfelelően haladunk AlphaServer kiszolgálóink fejlesztési ütemtervének megvalósításával, és megteremtjük ügyfeleink számára a HP-vel való hosszú távú együttműködés alapjait˝ – mutatott rá Rich Marcello, vezető alelnök, a HP Business Critical Servers ügyvezető igazgatója. ˝Új AlphaServer rendszereink magas teljesítményszintet garantálnak a belátható jövőre nézve. Amikor pedig ügyfeleink úgy érzik, hogy elérték a megfelelő felkészültségi szintet, segítséget nyújtunk nekik az Itanium-alapú HP Integrity szerverekre történő átálláshoz.˝

Az EV7-alapú AlphaServer család januári megjelenése óta a HP bevezette a rendszerpartíciók támogatását, az igény szerinti kapacitásbővítés (iCOD) lehetőségét, növelte a rendelkezésre álló tápellátási és háttértár-megoldások választékát, és a Linuxot is felvette az AlphaServer ES47 és ES80 operációs rendszereinek sorába. Az új háttértár-opciók közé tartoznak a HP StorageWorks Modular San Array 1000, az Enterprise Virtual Array 5000 és a DiskArray XP1024 megoldások. A felsorolt tárolók is támogatják a HP Integrity szervereket, így az ügyfelek később ezeket is egyszerűen áthelyezhetik az új platformokra.

˝Továbbra is örülünk, hogy az AlphaServer technológia alkalmazása mellett döntöttünk. A kimagasló teljesítményű és megbízhatóságú, új AlphaServer rendszerek maradéktalanul kielégítik az intézetünk által támogatott szerteágazó kutatási tevékenységgel kapcsolatos igényeket˝ – nyilatkozta Dr. Michael Levine, a Pittsburgh Supercomputing Center tudományos igazgatója.

A GS1280 rendszerek mellett az EV7-alapú AlphaServer családhoz tartoznak még az ES80 részlegszintű és az ES47 munkacsoportos kiszolgálók. Az AlphaServer rendszerek a Tru64 UNIX és az OpenVMS oprendszereket támogatják; az AlphaServer ES47 és ES80 kiszolgálókon emellett Linux is futtatható. A HP arról is beszámolt, hogy a még nagyobb teljesítményű, 64-ig terjedő processzorszámú GS1280 rendszerek bevezetése az év második felében várható. A továbbfejlesztett EV79 Alpha processzorra épülő AlphaServer kiszolgálók piaci megjelenését 2004-re ütemezik. A HP AlphaServer GS1280 rendszer Magyarországon is rendkívül népszerű, amit az év eleje óta Magyarországon eladott 11 rendszer is bizonyít.

Az Alpha RetainTrust program
A HP Alpha RetainTrust program új szemlélettel gondoskodik az ügyfelek hosszú távú kapacitásbővítés és növekedés iránti igényének kielégítéséről. A program keretében elérhető átfogó kezdeményezések, kiváló termékek, hatékony üzleti gyakorlat, valamint kiterjedt partnertámogatás és szolgáltatásválaszték felgyorsítja a HP-ügyfelek informatikai beruházásainak megtérülését. A HP azzal is tovább erősíti az Alpha RetainTrust programot, hogy Alpha RetainTrust workshopok keretében egyedi alapon nyújt segítséget AlphaServer-ügyfeleinek informatikai környezetük fejlesztésének és bővítésének megtervezéséhez.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák