Connect with us

technokrata

Adobe Acrobat 6.0, magyarul

Laptop

Adobe Acrobat 6.0, magyarul

Az Adobe bejelentette, hogy már kapható az Acrobat 6.0 HU Standard és Professional változata.

Az Acrobat 6.0 HU az Adobe egyik legfontosabb alkalmazásának továbbfejlesztése, melyet a vállalat a magyar felhasználók számára tervezett. Segítségével a felhasználók hatékonyan állíthatják elő, oszthatják meg, korrigálhatják, és archiválhatják az elektronikus dokumentumterjesztés elismert szabványának számító Adobe Portable Document (PDF) formátumú file-okat.

Az Acrobat 6.0 CE Standard és Professional magyar változatát az Adobe a termék közép- és kelet-európai honosítása keretén mutatta be. A termék választhatóan elérhető magyar, cseh, görög, lengyel, török és nemzetközi angol változatban.

Az Adobe Acrobat 6.0 CE Standard és Professional a magyar és közép-európai felhasználók számára a következő szolgáltatásokat nyújtja:
• Honosított változatok
Az Acrobat CE magyar, cseh, görög, lengyel, török és nemzetközi angol változatban kapható.
• PDF űrlapok (csak az Acrobat CE Professional változatban)
Az Acrobat CE-vel egyszerűen készíthetünk, és terjeszthetünk interaktív Adobe PDF űrlapokat, amelyek közép-európai karaktereket, automatikus számításokat és műveleteket, illetve JavaScripteket is tartalmazhatnak.
• Mentés az Internetről
Az Acrobat CE-vel közép-európai weboldalakat, vagy egész honlapokat hálózat nélküli megtekintés és archiválás céljából Adobe PDF file-okká alakíthatunk át. A közép-európai térség nyelveihez szükséges speciális kódolásoknak köszönhetően a weboldalak és a kereszthivatkozásaik sértetlenek maradnak.
•PDF készítés megbízható módon
Az Adobe Acrobat 6.0 CE segítségével a dokumentumokat – beleértve a közép-európai karaktereket tartalmazókat is – Microsoft Office alkalmazásokból, így például Wordből, Excelből, és PowerPointból Adobe PDF file-okká alakíthatjuk át.
Az Adobe Acrobat CE két beágyazható OpenType betűkészletet tartalmaz. A Myriad Pro és Minion Pro Regular, Bold, Italic, BoldItalic stílusai az összes közép-európai, cirill, görög és török karaktert tartalmazzák azzal a céllal, hogy a nyomtatás és megjelenés Mac OS és Windows alatt is egységes legyen.
• Keresés ékezetes karakter nélküli beállításokkal
Az Acrobat CE olyan keresési beállítást is tartalmaz, amellyel PDF dokumentumokban, könyvjelzőkben, jegyzetekben és egyéb megjegyzésekben pontosan lehet a közép-európai karakterekre érzékeny keresést végrehajtani.
• Jegyzetelés szövegmezőben
Fűzzön megjegyzéseket Adobe PDF file-okhoz a közép-európai karakterekhez igazított jegyzetelő eszközökkel. Az Acrobat CE az éppen használt közép-európai nyelv szerinti kiegészítést kiválasztva beágyazza a kiegészítő betűtípusokat, és optimalizálja a PDF file méretét.
• Másolás/beillesztés
Az Acrobat segítségével PDF file-ok közép-európai szövegeit a szokott módon használhatjuk fel: a kívánt szöveget kijelöljük, vágólapra tesszük, átváltunk valamelyik szövegszerkesztő alkalmazásra, és ott beillesztjük. A tartalmat is átemelhetjük, ha a közép-európai karakterekhez illesztett rft exportot alkalmazzuk.

Árak és beszerzési lehetőségek

Az Acrobat 6.0 CE Professional és Acrobat 6.0 CE Standard for Windows 98 Second Edition (csak Acrobat 6.0 Standard), Windows NT Workstation 4.0 (6-os szervizcsomaggal), Windows 2000 Professional (2-es szervizcsomaggal), Windows XP Home, Professional és Tablet PC kiadás, illetve Mac OS X v10.2.2 a következő ajánlott fogyasztói árakon kapható:
– Acrobat 6.0 CE Professional: 130 000 Ft + ÁFA
– Acrobat 6.0 CE Standard: 86 000 Ft + ÁFA.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek