Connect with us

technokrata

Hibajavítással ingyen operációs rendszer frissítés

Laptop

Hibajavítással ingyen operációs rendszer frissítés

Ki hitte volna, hogy egy biztonsági hiba javításának feltelepítésével ingyenesen lehet upgrade-elni egy operációs rendszert? Pedig a Dellnél ez megtörtént…

A Dell ideiglenesen eltávolította website-járól az Axim X5-ös tenyérgépe operációs rendszerének javítását, mert néhányan a patch-et ingyenes verziófrissítésre használták fel. Szerdán került ki a frissítés, amit még aznap vissza is vontak. Az ok: a felhasználók rájöttek, hogyan lehet a Microsoft Pocket PC 2002-t Windows Mobile 2003-ra ˝frissíteni˝ a javítás révén. A hibafix egyébként teljesítménybeli problémákat küszöbölt (volna) ki.

Az esetből okulva a cég most azon dolgozik, hogy egy (a cég számára) jóval biztonságosabb frissítést hozzanak létre. Amint azt a Dell képviselői közölték, két-három héten belül elkészülnek majd vele – ezt aztán CD-n küldik ki az érintetteknek. Ezzel összhangban a jövő héten indítják útjára a Pocket PC 2002 operációs rendszerrel bírók számára azt a 30 dolláros korongot, amivel a legújabb OS-re lehet frissíteni a tenyérgépek operációs rendszerét.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle