Connect with us

technokrata

Graphisoft ArchiFM: „Designed for Windows XP” minősítés

Laptop

Graphisoft ArchiFM: „Designed for Windows XP” minősítés

A Graphisoft bejelentette, hogy az ArchiFM, a cég létesítménygazdálkodási megoldása elnyerte a Microsoft „Designed for Windows XP” minősítést. Ezzel a Graphisoft megkapta a Microsoft XP Gold Certified Partner (Microsoft XP Aranyfokozatú Partner) címet, amelyet rendkívül alapos és széleskörű külső tesztelés után ítélnek oda.

[Sajtóközlemény] A „Designed for Windows XP” védjegy garantálja a felhasználók számára, hogy az általuk választott termék a létező legfejlettebb számítógépes technológiát képviseli, és teljes mértékben kompatibilis a Microsoft Windows XP operációs rendszerrel. Az ArchiFM a világon az egyetlen olyan számítógépes létesítménygazdálkodási megoldás, amely rendelkezik a „Designed for XP” minősítéssel.

A Microsoft Aranyfokozatú Partnereitől választott termékeknél a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy az alkalmazás hibátlanul fut Microsoft Windows XP-n, ezáltal csökkennek az esetleges reklamációk és a segélykérő hívások. Ez a védjegy a minőségbiztosításnak és a termék stabilitásának világszerte elismert jelképe, ami egyúttal alacsonyabb projektköltségeket is jelent.

A Microsoft Aranyfokozatú Partner Program keretében azokat a vállalatokat tüntetik ki, amelyek bizonyították elkötelezettségüket és profizmusukat a Microsoft technológiák egy vagy több speciális területen történő alkalmazásában. A Graphisoft a Microsoft Aranyfokozatú Partnereként számos előnyt élvez, melyekből nemcsak a Graphisoft, hanem ügyfelei és partnerei is profitálnak. Az előnyök többek között a csúcstechnológiát képviselő termék nemzetközi elismerése, elsőbbség a továbbképzési programokban, valamint az új technológiai fejlesztésekhez történő hozzáférésben. Magasabb számú terméklicencek, MSDN elérés, kiemelt hely a különböző cég- és terméklistákon, valamint exkluzív tagsági felület a Microsoft for Partners honlapon szintén megilletik a Microsoft Gold Certified Partner cím viselőit.

„A jövőbeni ügyfelek számára is megnyugtatóak azok a lépések, amelyeket a Graphisoft a minősítés elnyeréséért tett, hiszen kézzelfoghatóan bizonyította a vállalat hosszú távú elkötelezettségét a létesítménygazdálkodás mellett” – mondta Dióssy Gábor, a Graphisoft ArchiFM termékmenedzsment igazgatója. „Így az ArchiFM melletti döntéssel a hosszú távú partnerkapcsolat a felhasználók és a Graphisoft között erősebb, mint valaha.”

A létesítménygazdálkodási megoldást kereső ügyfelek tapasztalhatják, hogy egy FM-csomagban a standard szoftver a komplett megoldásnak csupán töredéke. Csatlakozásával a Microsoft XP Gold Certified Partner Programhoz a Graphisoft egyúttal kinyilvánította elkötelezettségét, hogy folyamatosan kimagasló szolgáltatásokat nyújt felhasználóinak, ami egy teljeskörű létesítménygazdálkodási megoldás elengedhetetlen alkotóeleme.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle