Connect with us

technokrata

IHM – A Völgy kommunikációs partnere

Laptop

IHM – A Völgy kommunikációs partnere

A 2003-as Művészetek Völgye fesztiválon a média képviselői az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által támogatott sajtószobából küldhetik a híreket.

Az immár a tizenötödik alkalommal megrendezett Művészetek Völgye fesztiválon, Kapolcson az Informatikai és Hírközlési Minisztérium a magyar és nemzetközi újságírókat kiszolgáló Sajtószobát működtet. A Völgy és az IHM megállapodása értelmében a sajtó fesztiválra látogató képviselői a nap 10 órájában, 9-től 19 óráig ingyenesen használhatják az informatikai lehetőségeket, így minden eddiginél gyorsabban tájékoztathatják olvasóikat a Völgy híreiről.

A Sajtószoba a legmodernebb technikával, 8 Internet-kapcsolattal rendelkező PC-vel, fénymásolóval, szkennerrel, nagyteljesítményű nyomtatóval és faxgéppel felszerelve várja az újságírókat a fesztivál ideje alatt. A belépéshez a sajtóigazolvány szükséges.

Emellett az IHM Taliándörögdön a régi iskolában internetes játszóházat üzemeltet, ahol a Völgybe látogató gyerekek, szülők, nagyszülők játékmesterek segítségével interaktív játékokat játszhatnak.

A tapasztaltabb felhasználók számára az Iparművészeti Egyetemmel együttműködésben az IHM flash animációs tanfolyamot és vetélkedőt szervez a taliándörögdi új iskolában.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle