Connect with us

technokrata

SuSE: elsöprő siker az Oracle teljesítmény-mérésén

Laptop

SuSE: elsöprő siker az Oracle teljesítmény-mérésén

A SuSE produkálta az eddigi legjobb Oracle teljesítményt Intel alapú IBM eServer xSeries rendszeren, Linux alapú operációs rendszereket nézve.

A SuSE Linux AG bejelentette, hogy a SuSE Linux Enterprise Server 8 nyújtotta a legjobb teljesítményt az Oracle Applications Standard Benchmark (OASB) 32 illetve 64 bites Intel alapú, Linuxot nem fürt környezetben futtató szerverek kategóriájában. A Linux operációs rendszerek kategóriájában a SuSE érte el a legmagasabb teljesítmény mutatókat az egygépes rendszerek kategóriában: 5656 konkurrens felhasználó és 0,49 másodperc átlagos válaszidő.

Az OASB tesztet Oracle E-Business Suite v11.5.6 és Oracle 9i Database Enterprise Edition R2 szoftverekkel készítették. A bencmark 2.0 GHz-es Intel Xeon MP processzorokat tartalmazó IBM eServer xSeries x440 rendszeren futott, amin SuSE Linux Enterprise Server 8 (powered by United Linux) volt az operációs rendszer.

˝Ez a teljesítményteszt az eredménye szoros együttműködésünknek és közös tervezési törekvéseinknek az Oracle-lel, az IBM-mel és az Intellel.˝ – nyilatkozta Uwe Heine a SuSE Linux AG partnerségi vezetője – ˝Az eredmények tisztán igazolják a SuSE Linux Enterprise Server 8 által vállalati felhasználóinknak nyújtott teljesítmény előnyöket, melyek segítségükre vannak a sikeres üzletvezetésben.˝

2003. július 16. eredmények: IBM eServer xSeries 440, 5656 felhasználó, 0,49 másodperc átlagos válaszidő.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák