Connect with us

Piacon a Pivotal legújabb verziója

Laptop

Piacon a Pivotal legújabb verziója

Fennállásának talán eddigi legjelentősebb bejelentését tette a közepes- és nagyvállalatok számára fejlesztett CRM megoldásáról ismert Pivotal Corporation, amikor hírül adta, hogy elkészült CRM rendszerének legújabb verziója, a Pivotal CRM 5.

A Pivotal CRM 5-ös verziója a korábbi verziókhoz képest kiegészült egy új termékkel, amely a megoldások értékesítésének teljes körű támogatását nyújtja (Assisted Selling), részét képezi egy világszínvonalú marketing-automatizációs eszköz (MarketFirst), új felhasználói felületet biztosít, valamint jelentős belső, műszaki fejlesztéseket tartalmaz. A CRM 5-ös ugyanakkor – a korábbi verziókhoz hasonlóan – rendkívül rugalmas architektúrára épült és a beállítási lehetőségek széles tárházával rendelkezik.

A Pivotal 5 a rendszerhez való hozzáférési módszerek számtalan variációját kínálja, beleértve a gazdag funkcionalitású- illetve ˝vékony˝ böngészőalapú és vezeték nélküli eszközöket, melyeket akár önállóan, akár kombinálva is lehet alkalmazni. A Pivotal már bejáratott mobillehetőségeket kínál annak érdekében, hogy a felhasználók maximális hatékonyságát biztosítsa élő adatkapcsolat nélküli környezetben is.

A rugalmasság titka a közepes- és nagyvállalatok számára

A vállalatok folyamatosan arra törekednek, hogy meghódítsák a piacot, és minden üzleti lehetőséget azonnal kiszolgáljanak, amint azok tudomásukra jutnak. Emiatt olyan CRM szoftverrel kell rendelkezniük, amely nagyon rugalmas és gyorsan adaptálható az általuk támasztott egyedi üzleti folyamatokra. A Pivotal 5 rendszernél a Microsoft .NET technológiára alapozva és a webes szolgáltatások legújabb megoldásait alkalmazva biztosították a rugalmasság iránti elvárásokat.

Az LLP Budapest szakértője megerősíti, hogy Pivotal 5-ös esetében is folytatódnak a rugalmas testreszabás korábbi hagyományai: vagyis a konfigurálás egyetlen központi helyen zajlik, majd a beállítások a Pivotal Synchronization megoldással jutnak el a végfelhasználókhoz. “A cég igényeire szabott beállítás így nem csak biztonságos az adatok megőrzése szempontjából, hanem biztosítja a teljes birtoklási költség (TCO) alacsonyan tartását, hiszen csökkenti a verzióváltások költségét és idejét.” – tette hozzá Porosz Péter, igazgató.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom