Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagy teljesítményű új HP szerverek

Laptop

Nagy teljesítményű új HP szerverek

A HP tegnap bemutatta 1,5 és 1,3 GHz-es Itanium 2 processzorra épülő, nagy teljesítményű szervereinek új ˝Integrity˝ családját.

Ezzel a bejelentéssel a cég célja a nagyvállalatok számára egy költséghatékony, nagy teljesítményű, több operációs rendszert futtató architektúra bevezetése, mely alkalmazkodóképessége révén jobban tervezhetővé teszi a számítástechnikai kiadásokat. Ezen előnyökön felül az Itaniumra való átállás hátterében egy ideális alkalmazás- és szerverkonszolidációs, gazdaságos környezet létrehozása állt.

A bemutatott termékek (HP Superdome, négyprocesszoros HP rx 5670 és kétprocesszoros HP rx 2600 Itanium 2 alapú szerverek) kiválóan megállják helyüket a komoly követelményeket támasztó nagyvállalati alkalmazások: pl. integrált vállalatirányítás, üzleti információs és online tranzakciófeldolgozási rendszerek futtatásakor. A teljes független szoftverfejlesztői kör támogatja az új HP Integrity családot és ezt már éles környezetben mért benchmark-eredmények is bizonyítják: pl. az eddig csak UNIX-ot futtató HP Superdome a Madison processzorral a világ leggyorsabb Windows/SQL szerverévé vált.

A HP új 64 bites Integrity kiszolgálókból és 32 bites ProLiant rendszerekből álló portfóliója képviseli jelenleg a piac legteljesebb ipari szabványos szerverkínálatát: 1-2 processzoros, alapszintű kiszolgálóktól kezdve egészen a 64 processzoros HP Integrity Superdome rendszerig terjed. A HP Integrity szervercsalád magában fogja foglalni a jövőben az összes Intel processzor alapú szervereket 64 és 32 biten is. A bejelentés részét alkotja az előzőeken felül a HP Services támogatási programja is, ennek értelmében dinamikusan követhetővé (azaz igény szerint csökkenthetővé és növelhetővé) válik a pillanatnyi felhasználáshoz kötödő support támogatás.

A fent említett termékbejelentések szorosan illeszkednek a cég nemrég nyilvánosságra hozott Adaptive Enterprise névre keresztelt nagyvállalati stratégiájába.Ez elsősorban azokat a vállalatokat és informatikai vezetőket veszi célba, akik szeretnének többet kihozni IT-környezetükből és partnerkapcsolataikból – azaz magasabb szintű elszámoltathatóságra, reagálókészségre és jobb informatikai beruházásmegtérülésre vágynak. Ennek jegyében a vállalat új szolgáltatásokat, szoftvereket és megoldásokat, valamint új nagyvállalati referencia-architektúrát mutatott be, melyek abban kívánnak segítséget nyújtani a vállalatok számára, hogy üzleti és informatikai tevékenységük szorosabb összehangolásával hatékonyabban mérhessék, tervezhessék meg és kezelhessék a környezetükben lezajló változásokat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés