Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe Premiere Pro: új minőség a videoszerkesztésben

Laptop

Adobe Premiere Pro: új minőség a videoszerkesztésben

A Premiere Pro új változata professzionális editáló eszközökkel és Pentium alapú rendszerekre optimalizált teljesítménnyel bővült.

Az Adobe bejelentette a videó editáló szoftverének legújabb bővítését, az Adobe Premiere Pro-t. Az Adobe Premiere Pro továbbfejlesztett professzionális eszközökkel rendelkezik, amelyek közé tartozik a fejlett színkorrekció, az új, hatékony audió beállítások, és a többszörös, egymásba ágyazott időtengelyek. A több processzorra és hyper-threadingre optimalizált Adobe Premiere Pro a Windows XP alatt futó legújabb generációs Intel Pentium alapú rendszerek adta gyorsaságot használja ki. Az Adobe Premiere Pro önálló termékként, és a kibővült Adobe Video Collection tagjaként is kapható.

Az Adobe Premiere Pro segítségével a szakemberek kevesebb időt tölthetnek a képgenerálással, így több idejük marad az editálásra. A Premiere-rel editálók testre szabhatják a billentyű kombinációkat és a munkaterületet, amivel ismerős munkakörnyezetet alakíthatnak ki. A továbbfejlesztéseket olyan professzionális jellemzők teszik teljessé, mint a 3 paraméteres színkorrekció, a YUV videó feldolgozás, és a komoly, 5.1 surround sound keverős és AC3 export lehetőséggel rendelkező audió mixer.

Az Adobe Premiere Pro a nagyfelbontású (HD), és a normál felbontású (SD) filmeket is támogatja. A felhasználók sokféle videó és audió formátumot, többek között MPEG2, AVI, WAV és AIFF file-okat képesek importálni és exportálni. Emellett az Adobe Premiere Pro file-okat más professzionális termékben folyó utómunkához lehet AAF (Advanced Authoring) formátumban exportálni, amely az iparág nyílt csereformátuma.

Az Adobe Video Collection termékcsalád részeként az Adobe Premiere Pro együttműködik az Adobe Audition, az Adobe Encore DVD, az Adobe Photoshop és az After Effects programokkal. Az Adobe Premiere Pro és az After Effects 6.0 közös adatokkal dolgozik, ezáltal a munka a két alkalmazás között minden eddiginél egyszerűbb. A felhasználók az Adobe Premiere Pro projekteket MPEG2 vagy AVI file-okként vágójelekkel együtt exportálhatják, amelyeket az Adobe Encore DVD fejezetpontokká alakít át. Az előnyökből a Photoshop felhasználók sem maradnak ki, mivel a réteges PSD file-okat Adobe Premiere Pro-ba importálhatják egyrétegű klipekként, vagy olyan időtengelyekként, amelyeknek egyes rétegei külön sávon vannak.

Árak és beszerzési lehetőségek

Az Adobe Premiere Pro várhatóan 2003 augusztusától lesz kapható, 184 000 forintos ajánlott fogyasztói áron. Az Adobe Premiere bármely korábbi változatának regisztrált felhasználói 59 000 forintos ajánlott fogyasztói áron frissíthetnek Adobe Premiere Pro-ra.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés