Connect with us

technokrata

Új Ricoh színes nyomtatók

Laptop

Új Ricoh színes nyomtatók

Az Aficio CL3000 és CL3000DN modellek a Ricoh új generációs, professzionális és általános irodai használatra egyaránt szánt színes nyomtatóinak legújabb tagjai.

A magas minőség és az alacsony nyomtatási önköltség az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő színes nyomtatók választását támogatja. Az Aficio CL3000 és CL3000DN modellek nagy nyomtatási sebessége, fejlett szoftver és hálózati funkciói mellé kivételesen kis méret párosul.

Mind az Aficio CL3000, mind a CL3000DN 1200×1200 dpi felbontású nyomtatásra alkalmas. Ez kiváló minőséget garantál szövegek és képek színes és fekete-fehér nyomtatásánál egyaránt. Mindkét színes lézernyomtató nem kevesebb, mint 16 színes és 20 fekete-fehér oldal elkészítésére képes percenként. A készülékek nagy felbontású – így nagy memóriaszükségletű – képek gyors nyomtatását is lehetővé teszik, értékes időt takarítva meg ezzel a felhasználónak.

A nyomtatók termelékenységét számos hatékony funkció fokozza. Az Aficio CL3000DN alapáron képes kétoldalasan nyomtatni (ez a funkció az Aficio CL3000 esetében pluszként kérhető), amely azonban nem megy a sebesség rovására és többlet helyet sem igényel. Mindössze 30 másodperces bemelegedési idejüknek köszönhetően állandóan készenléti állapotban tarthatóak, amellyel nemcsak áramot lehet megspórolni, de a környezeti terhelés is csökken.

Mindkét termék kompatibilis az összes elterjedt hálózati rendszerrel. Az Aficio CL3000DN modell alapáron fel van szerelve egy gyors hálózati kártyával, amely az Aficio CL3000 modellhez opcionálisan kérhető. Ezen felül az új Ricoh nyomtatók az egyedüli színes készülékek jelenleg a piacon, amelyek lehetőséget biztosítanak a drótnélküli WLAN és Bluetooth szabvány szerinti hálózati csatlakozásra is, így növelve a felhasználók szabadságát. Mindkét modell alaphelyzetben tartalmazza az USB 2.0 interfészt, egyszerű és gyors kapcsolatot kínálva az asztali és mobil számítógépek számára.

Az Aficio CL3000 és CL3000DN modellekhez adott SmartNetMonitor – a Ricoh hálózatfigyelő szoftvere – biztosítja a nyomtatási folyamat ellenőrizhetőségét a távolból rendszergazdák számára egyaránt. A széleskörű kompatibilitás és használhatóság érdekében a Ricoh – a PC mellett – az Apple Macintosh felhasználók számára is ajánl nyomtatómeghajtókat.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom