Connect with us

Hirdetés

technokrata

Getright: megjelent a népszerű letöltőszoftver legújabb változata

Laptop

Getright: megjelent a népszerű letöltőszoftver legújabb változata

Annak, aki gyakran tölt le nagyobb állományokat az Internetről, elengedhetetlen egy letöltőmenedzser használata. A paletta széles, és többek között a Getrightot is magában foglalja, mely szoftver a napokban újult meg.

Nagyobb file-ok letöltésénél bizony zavaró lehet, ha valamely okból megszakad a folyamat – főleg, ha már a vége felé járt. Ekkor a bosszankodáson kívül nem nagyon van más tennivaló, csak a művelet újraindítása. Ez alól persze kivétel az az eset, ha a felhasználó valamilyen letöltőszoftvert használ (ilyenkor gyakran fel sem tűnik, hogy a letöltés megszakadt). Szintén nagy segítséget jelenthet egy ilyen program, ha több file-t szeretnénk letölteni, és nem akarjuk egyenként végignyomogatni a letöltési procedúrát – a felhasználó csak beállítja a folyamatot, aztán a program elvégez mindent magától.

A Getright (teljes nevén Getright Download Manager) ötös változatának legújabb verziója, az 5.0.2 már letölthető. Az új változat némileg kevésbé veszi igénybe a felhasználó processzorát, mint a korábbiak – köszönhetően az optimalizálásnak. Ezen felül kijavították benne azokat az ismert hibákat, melyek a program lefagyását okozták a régebbi, 5.0-s és 5.0.1-es verzióknál.

Ezek mellett még számos kisebb változtatást eszközöltek a szoftverben, például jobban használható GetRight Browser, illetve a felhasználónevek/jelszavak kezelése is javult. Kisebb drag&drop ablak használatára is lehetőség nyílik az új változatban, illetve a számozott URL-ek kezelése is könnyebbé vált egy új eszköz révén. Ezen felül jobb prompttal gazdagodott a skinek letöltése utáni listázás, illetve az ASF állományoknál levő átirányításokat is jobban kezeli.

A program természetesen letölthető szerverünkről.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés