Connect with us

technokrata

Creative WebCam Notebook: hordozható kamera az útra

Laptop

Creative WebCam Notebook: hordozható kamera az útra

Kompakt, jó minőségű webkamera jelent meg a Creative gondozásában, amely ideális videokonferenciákhoz – akár útközben is.

A Creative bejelentette apró WebCam Notebook termékét, amely a cég által valaha gyártott legkisebb webkamera. Tervezésénél a notebook felhasználók igényeit vették figyelembe, akik akár útközben is részt vennének videokonferenciákon, így a WebCam Notebook a hordozható számítógép képernyőjéhez kapcsolható egy speciális, hajlítható klip segítségével. A készülék mérete egy AA elem méretéhez hasonlítható – így könnyen elfér a notebook hordtáskájában. Robosztus és mégis pici, saját hordtáskája van és egy speciális hurokkal szállítják, amely összetekeri az USB kábelt, amikor az nincs használatban.

˝A Creative WebCam Notebook tervezésekor a jelenleg is notebookot használókra gondoltunk” – magyarázta Geraldine Lee, a Creative WebCamek európai termékmenedzsere. “Jó együtt utazni vele, mivel apró és van saját hordtáskája, s mindemellett valós VGA CMOS szenzorával igen jó minõségû képet közvetít. Ennek segítségével az üzleti ügyekben utazók is élvezhetik az online megbeszélések elõnyeit. Emellett pedig akár családjukkal is tarthatják a kapcsolatot – anélkül, hogy egy nagy és nehézkes kamerát cipelnének magukkal.˝

A Creative WebCam Notebook egy eredeti VGA (640×480 pixel) szenzort tartalmaz, amellyel nagyobb és szebb állóképek készíthetők, melyek később elküldhetőek akár e-mailben is. Mint ahogy más egyéb Creative WebCam termék, úgy a Creative WebCam Notebook is mellékelt videokonferencia, azonnali videó-üzenet küldő, mozgásérzékelő és képtároló szoftverekkel kapható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle