Connect with us

Hirdetés

technokrata

Creative WebCam Notebook: hordozható kamera az útra

Laptop

Creative WebCam Notebook: hordozható kamera az útra

Kompakt, jó minőségű webkamera jelent meg a Creative gondozásában, amely ideális videokonferenciákhoz – akár útközben is.

A Creative bejelentette apró WebCam Notebook termékét, amely a cég által valaha gyártott legkisebb webkamera. Tervezésénél a notebook felhasználók igényeit vették figyelembe, akik akár útközben is részt vennének videokonferenciákon, így a WebCam Notebook a hordozható számítógép képernyőjéhez kapcsolható egy speciális, hajlítható klip segítségével. A készülék mérete egy AA elem méretéhez hasonlítható – így könnyen elfér a notebook hordtáskájában. Robosztus és mégis pici, saját hordtáskája van és egy speciális hurokkal szállítják, amely összetekeri az USB kábelt, amikor az nincs használatban.

˝A Creative WebCam Notebook tervezésekor a jelenleg is notebookot használókra gondoltunk” – magyarázta Geraldine Lee, a Creative WebCamek európai termékmenedzsere. “Jó együtt utazni vele, mivel apró és van saját hordtáskája, s mindemellett valós VGA CMOS szenzorával igen jó minõségû képet közvetít. Ennek segítségével az üzleti ügyekben utazók is élvezhetik az online megbeszélések elõnyeit. Emellett pedig akár családjukkal is tarthatják a kapcsolatot – anélkül, hogy egy nagy és nehézkes kamerát cipelnének magukkal.˝

A Creative WebCam Notebook egy eredeti VGA (640×480 pixel) szenzort tartalmaz, amellyel nagyobb és szebb állóképek készíthetők, melyek később elküldhetőek akár e-mailben is. Mint ahogy más egyéb Creative WebCam termék, úgy a Creative WebCam Notebook is mellékelt videokonferencia, azonnali videó-üzenet küldő, mozgásérzékelő és képtároló szoftverekkel kapható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés