Connect with us

technokrata

A HP csökkentette kellékanyagai listaárát

Laptop

A HP csökkentette kellékanyagai listaárát

A HP 8 százalékot meghaladó mértékben csökkentette HP LaserJet, tintasugaras és nagy formátumú nyomtatási kellékanyagai többségének árát az európai, közel-keleti és afrikai országokat tömörítő EMEA-régióban.

A Hewlett-Packard 8 százalékot meghaladó mértékben csökkentette a monokróm HP LaserJet, HP Color LaserJet, HP Inkjet és nagy formátumú anyagok előállítására alkalmas nyomtatási rendszerekben használatos eredeti HP-kellékanyagok árát az EMEA-régió legtöbb országában.

A monokróm HP LaserJet és HP Color LaserJet nyomtatók festékkazettáinak és dob-/beégetőmű-készleteinek ára átlagosan 8,5 százalékkal mérséklődött. A HP tintasugaras és üzleti tintasugaras nyomtatóihoz gyártott tintapatronok és nyomtatófejek ára átlagosan 8,2 százalékkal csökkent. A listaárak lefaragása révén a vállalat ügyfelei számára is biztosítja az euró valutapiaci erősödéséből származó előnyöket. A HP ezzel egyidőben a nagy formátumú nyomtatási rendszereiben használt eredeti HP tintapatronok és nyomtatófejek árát is jelentősen csökkenti.

Globális vállalat lévén a HP az árfolyam-ingadozásokat figyelembe véve, rendszeresen korrigálja árképzési stratégiáját. Az euró megerősödésének köszönhetően most módjában áll számottevően mérsékelni eredeti nyomtatási kellékanyagainak listaárát.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle