Connect with us

Golubeff Róbert az Intel regionális disztribúciós igazgatója

Laptop

Golubeff Róbert az Intel regionális disztribúciós igazgatója

A Videoton és a Compaq után az Intel regionális disztribúciós igazgatója Golubeff Róbert.

2003. július 1-től Golubeff Róbert az Intel regionális disztribúciós és üzletfejlesztési igazgatója. A szakember Magyarország mellett Észtország, Litvánia, Lettország, Románia, Bulgária, Szlovénia, Horvátország, Szerbia és Montenegro területén felelős az Intel disztribúciós, stratégiai és piacfejlesztési tevékenységéért.

Golubeff 1997 óta dolgozik az Intel alkalmazásában; termékmenedzsmenttel, Internet és e-business stratégiai tervezéssel töltött évei után 2001-ben regionális üzlet- és piacfejlesztési igazgatóvá nevezték ki. A lapkagyártónál töltött immár hatéves tapasztalatára építve az Intel a balti térség stratégiai irányításával is a magyar szakembert bízta meg.

Golubeff Róbert 1958-ban született, Borsod megyében.

Egyetemi tanulmányait 1976-1982-ig az ukrajnai Lviv (Lemberg) Műszaki Egyetemén végezte, majd 1990-1991-ig posztgraduális képzésen vett részt a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem nemzetközi kapcsolatok fakultásán.

1982-1990-ig a Videoton gyárcsoportnál dolgozott, majd 1990-1992-ig a Bull Magyarország kommunikációs igazgatói tisztségét töltötte be.

1993-1997-ig a Compaq Computer Magyarország Kft. alapító tagjaként a viszonteladói hálózatért felelős kereskedelmi igazgatói, majd a cég marketing és PR igazgatói tisztségét töltötte be.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom