Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óra és flash drive egyben a Laks-tól

Laptop

Óra és flash drive egyben a Laks-tól

Megszokhattuk már a hazánkban is egyre elterjedtebbé vált flashmemóriák különböző nyakba akasztható, övre csíptethető változatait. A Laks most egy új megoldást dolgozott ki, ami talán az eddigieknél is kényelmesebbé teszi számunkra az adatok mozgatását.

A memóriát egy tetszetős karóra szíjába rejtették, ezzel biztosítva, hogy az mindig kéznél legyen, amikor szükség van rá, s hogy véletlenül se veszíthessük el, rögzítették is hozzá. Felmerülhet a kérdés, hogy mivel az óraszíj adta lehetőségek elég szűkösek, nem rövid e a kábel a számítógéphez való csatlakoztatáshoz. Nem kell aggódnunk, hiszen az óra mellé egy 1 méteres USB hosszabbító kábel is jár, mellyel ez a ˝probléma˝ könnyen kiküszöbölhető.

Az adatok biztonságára is gondolva, a memóriát jelszavas védelemmel látták el, az ehhez szükséges driver CD szintén helyet kapott a dobozban. Míg a memóriákat a Toshiba, az óra belsejét a Citizen gyártja. Az óra három különböző, 32 MB, 64 MB illetve 128 MB méretű flashmemóriával, és 1 év garanciával már itthon is kapható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés