Connect with us

DVD PL207: a Mustek új hordozható DVD lejátszója

Laptop

DVD PL207: a Mustek új hordozható DVD lejátszója

A Mustek legfrissebb újdonsága nem más, mint egy hordozható DVD lejátszó, mellyel a hosszú utazások nem lesznek többé unalmasak.

A Mustek DVD PL207 segítségével ugyanis menet közben nézegethetjük CD lemezre mentett képeinket, hallgathatjuk MP3 zenéinket, vagy belemerülhetünk egy-egy izgalmas DVD film rejtelmeibe. Lássuk hát a paramétereket, melyek mindezt lehetővé teszik számunkra!

Míg a kép megjelenítését 7 colos képátlójú aktív mátrixos TFT kijelző végzi, a remek hangzásról beépített sztereó hangszóró illetve sztereó fejhallgató csatlakozó gondoskodik. Tölthető lítium-ion akkumulátora 2,5 órán keresztül biztosítja a felhőtlen szórakozást. Annak érdekében, hogy minden szempontból kellemes útitárs váljék belőle, a Mustek tervezői ultra vékonyra (mindössze 28 milliméter) és nagyon könnyűre (700 gramm) varázsolták, valamint egy 12V-os szivargyújtó adapterrel is felszerelték.

Teljes kényelmünket pedig egy hitelkártya méretű távirányító szolgálja. Természetesen otthonra is tartogat meglepetéseket az új lejátszó, mivel mindezek mellett található rajta TV és 5.1 csatornás digitális audio kimenet, melyekkel akár egy házimozi rendszer aktív részesévé is válhat. A Mustek DVD-PL207 hamarosan kapható lesz a hazai piacon.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom