Connect with us

technokrata

Axapta 3.0 – a kis- és középvállalatok növekvő termelékenységéért

Laptop

Axapta 3.0 – a kis- és középvállalatok növekvő termelékenységéért

A Microsoft Business Solutions Hungary piacra dobta a Microsoft Business Solutions–Axapta integrált vállalatirányítási rendszer 3.0-as verziójának magyarországi, lokalizált változatát.

A 3.0-ás verzió újdonságai közé tartozik az eBusiness további gyakorlati kihasználása a B2C, B2E, B2B kapcsolatokban, a vállalatközi együttműködést biztosító és a felhasználókat összekötő Enterprise Portal illetve a különböző üzleti alkalmazásokat is összekötő Commerce Gateway segítségével.

Az Axapta Enterprise Portallal az alkalmazottaknak, a partnereknek és az ügyfeleknek hozzáférés biztosítható az Axapta bármely funkciójához, webes felületen, csupán egy böngésző használatával. Így az Internet teljesebb felhasználásával mindig a valós idejű adatokat láthatják, sőt, frissíthetik is bizonyos adataikat. Például az alkalmazottak maguk vihetik be az egyes projektekre vonatkozó munkaidő-elszámolásukat; a vevők frissíthetik szállítási, vagy számlázási címüket, illetve új rendeléseket adhatnak le; a szállítók pedig szükség esetén a termékek, vagy adott szállítások paramétereit módosíthatják. Mindehhez csupán egy böngészőre van szükségük, valamint arra, hogy hozzáférést kapjanak a futó Axapta alkalmazás megfelelő tábláihoz.

A Commerce Gateway használatával különböző üzleti alkalmazásokat lehet összekötni. Így kapcsolat létesíthető például az üzleti partnerek más vállalatirányítási rendszereivel, természetesen adott hozzáférési szintek mellett. Megrendelések küldhetők a szállítók rendszerébe, vagy megrendelések fogadhatók más rendszert használó ügyfelektől.További újdonságok találhatók a projektszerű folyamatok, a gyártás és a nemzetközi pénzügyi igények támogatásában.

A 3.0 verzió alapvetően az ellátási lánc szereplőinek, a vállalatok illetve a vállalat-csoportok tagjainak hatékonyabb belső és külső kommunikációját, kapcsolatépítését és együttműködését segíti – mondta Ládonyi János, a Microsoft Business Solutions Hungary Kft. kereskedelmi és partner igazgatója.

A rendszert közép illetve középnagy vállalatok számára tervezték azzal a céllal, hogy lehetővé tegye a vállalatirányítás különböző területeinek integrált kezelését. Így az Axapta felöleli a pénzügy, a kereskedelem, a logisztika, a termelés, a projekt, az ügyfélkapcsolat-kezelés és a humán erőforrás menedzsmentjét.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák