Connect with us

Rendeződő viszonyok a kábelháborúban

Laptop

Rendeződő viszonyok a kábelháborúban

Helyreáll az Internet – és új szolgáltatóval indul a kábeltévé.

A TvNetWork Rt. várhatóan sikeresen pontot tesz a régóta húzódó vitákra. A cég a XIV. és XVI. kerületi kábeltévés hálózat megvásárlásával igyekszik tiszta helyzetet teremteni, és keddig az ügyfeleknél teljesen helyreállítja mind az Internet, mind a kábeltévé szolgáltatást.

A 2003. június 26-án létrejött adásvételi szerződés értelmében a XIV., XVI. kerületi kábeltelevíziós hálózat új tulajdonosa a TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Rt. Így ugyanazon cég biztosítja az Internet- és több mint 6.000 lakásban kábeltévé szolgáltatást. A TvNetWork Rt. tiszta, korrekt viszonyokra törekszik a lakókkal, ennek érdekében már a szükséges műszaki változtatások megtörténtek, és várhatóan keddig az előfizetőknél megindulhat a szolgáltatás.

A TvNetWork Rt. korábban elsősorban Internet szolgáltatóként volt ismert, múlt év végén lépett a kábeltelevíziós piacra. A társaság hosszú távú célja, hogy a ma ismert legkorszerűbb kábeltelevíziós hálózatokat építse ki, illetve üzemeltesse. Legfőbb törekvésük, hogy előfizetőik részére új televízió programok indításával, a szolgáltatások körének bővítésével kellemesebbé és tartalmasabbá tegyék az otthoni kikapcsolódást. Ugyanez olvasható a kábeltévé új képújságján is.

A korábbi napok vitás eseményei miatt a cég azt is közölte, hogy mivel már a volt SztárTV hálózaton a TvNetWork Rt. gyakorolja a tulajdonosi és szolgáltatói jogokat és kötelezettségeket, az előző szolgáltatóval kötött előfizetői szerződések érvényüket vesztik. Ezért a TvNetWork Rt. hamarosan új előfizetői szerződéseket köt, amelynek árai változatlanok. Addig is, amíg a szerződéskötések megtörténnek, minden korábbi kábeltévé-ügyfélnél fogható lesz az adás, és a kábeltévé képújságján keresztül értesíti a nézőket az előfizetői csomagok és a szolgáltatás alakulásáról, valamint az új előfizetői szerződések megkötésének idejéről és annak módjáról.

A vállalkozás célja, hogy korrekt, minőségi szolgáltatást nyújtson, átlátható keretek között. A TvNetWork Rt. megfelelő műszaki szakembergárdával és karbantartócsapattal áll rendelkezésre az esetlegesen előforduló problémák megoldására. A budapesti központi ügyfélszolgálat munkatársai reggel 8 és dél-után 18 óra között készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére a 270-9544-es telefonszámon.

A TvNetWork a szolgáltatási területének jelentős részében nincs egyedül a piacon, egyes körzetekben a legnagyobb szolgáltatókkal lesz versenyben a nézők kegyeiért. Ilyen körülmények között csakis kiváló minőséggel, az ügyfelekkel kialakított jó viszonnyal és reális árképzéssel maradhatnak talpon. A szolgáltatás beindítása fontos mérföldkő, de a TvNetWork Rt. számára messze nem jelenti a munkák végét. A megvásárolt hálózat egy részében komoly műszaki hiányosságok vannak, nagyszabású hálózatkorszerűsítésbe kezdenek. Ez érezhető képminőség-javulást fog eredményezni, és növelni szeretnék az elérhető csatornaszámot.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom