Connect with us

technokrata

Megújított ISO tanúsítvány a Montana teljes tevékenységére

Laptop

Megújított ISO tanúsítvány a Montana teljes tevékenységére

A megújító audit során a Montana Rt. megkapta a legmagasabb színtű tanúsítványt, az ISO 9001:2000-es minősítést.

Egy megújító audit során a TÜV auditorai a gyakorlatban vizsgálták meg a Montana Rt. minőségügyi dokumentációját, munkautasításait, vizsgálati utasításait, minőségügyi feljegyzéseit, vagyis a cég minőségügyi rendszerét.

A végrehatott audit célja, a Montana Rt. már meglévő ISO 9001 minőségügyi rendszerének felülvizsgálata annak megállapítása céljából, hogy a rendszer kielégíti az ISO szabvány követelményeit. A megújító audit során a Montana Rt. megkapta a legmagasabb színtű tanúsítványt, az ISO 9001:2000-es minősítést. Az elvégzett audit megállapította, hogy a Montana Rt. összes tevékenysége és részlege megfelel az ISO 9001:2000-es minőségügyi követelményeknek.

A Montana Rt. tevékenységének teljes körére szóló ISO tanúsítvánnyal, a korszerűsített portfoliójával, szoros partnerkapcsolatokkal és a szakemberek felkészültségével azt a célt kívánja elérni, hogy az informatikai megoldások minél hatékonyabban támogassák az ügyfelek üzleti folyamatait és eredményes működésüket.

A már eddig is meglévő ISO minősítés leginkább azt volt hívatott biztosítani az ügyfeleknek és természetesen a cégnek magának, hogy a vállalat eredményesen és hatékonyan működik. A vállalat teljes működésére vonatkozó ISO minőségirányítási tanúsítással a Montana Rt. elmondhatja, hogy vállalata nem csak hatékony és eredményes, hanem ami a legfontosabb a mai piaci viszonyokat figyelembe véve, hogy vevő és partner orientált.

A minősítési rendszer megszerzését a Montana Rt. saját fejlesztésű szoftverei is segítették, lévén a cég nem csak kifejleszti, hanem cégen belül használja is saját termékeit. Ilyen szoftverek például a MonDoc Integrált Irodai Munkatámogató Rendszer, a MonLine intranetes és internetes hírportál és a MonPhone híváslistázó.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle