Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújított ISO tanúsítvány a Montana teljes tevékenységére

Laptop

Megújított ISO tanúsítvány a Montana teljes tevékenységére

A megújító audit során a Montana Rt. megkapta a legmagasabb színtű tanúsítványt, az ISO 9001:2000-es minősítést.

Egy megújító audit során a TÜV auditorai a gyakorlatban vizsgálták meg a Montana Rt. minőségügyi dokumentációját, munkautasításait, vizsgálati utasításait, minőségügyi feljegyzéseit, vagyis a cég minőségügyi rendszerét.

A végrehatott audit célja, a Montana Rt. már meglévő ISO 9001 minőségügyi rendszerének felülvizsgálata annak megállapítása céljából, hogy a rendszer kielégíti az ISO szabvány követelményeit. A megújító audit során a Montana Rt. megkapta a legmagasabb színtű tanúsítványt, az ISO 9001:2000-es minősítést. Az elvégzett audit megállapította, hogy a Montana Rt. összes tevékenysége és részlege megfelel az ISO 9001:2000-es minőségügyi követelményeknek.

A Montana Rt. tevékenységének teljes körére szóló ISO tanúsítvánnyal, a korszerűsített portfoliójával, szoros partnerkapcsolatokkal és a szakemberek felkészültségével azt a célt kívánja elérni, hogy az informatikai megoldások minél hatékonyabban támogassák az ügyfelek üzleti folyamatait és eredményes működésüket.

A már eddig is meglévő ISO minősítés leginkább azt volt hívatott biztosítani az ügyfeleknek és természetesen a cégnek magának, hogy a vállalat eredményesen és hatékonyan működik. A vállalat teljes működésére vonatkozó ISO minőségirányítási tanúsítással a Montana Rt. elmondhatja, hogy vállalata nem csak hatékony és eredményes, hanem ami a legfontosabb a mai piaci viszonyokat figyelembe véve, hogy vevő és partner orientált.

A minősítési rendszer megszerzését a Montana Rt. saját fejlesztésű szoftverei is segítették, lévén a cég nem csak kifejleszti, hanem cégen belül használja is saját termékeit. Ilyen szoftverek például a MonDoc Integrált Irodai Munkatámogató Rendszer, a MonLine intranetes és internetes hírportál és a MonPhone híváslistázó.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés