Connect with us

Hirdetés

technokrata

KT6 Delta: az MSI legújabb alaplapja

Laptop

KT6 Delta: az MSI legújabb alaplapja

Az MSI bejelentette a 400 MHz-es rendszerbuszú AMD Athlon XP processzorokat kezelni képes, VIA KT600 lapkakészletre épülő legújabb alaplapját.

Az alaplap újdonság a VIA régóta várt KT600 chipsetére épül, így hivatalosan is támogatja a 400 MHz-es rendszerbuszt használó Athlon XP processzorokat.

A tesztek tanúsága szerint a KT600 esetenként a sebességbajnok NVIDIA nForce2-t is felülmúló teljesítményt nyújt. A KT6 Delta alaplapon 1 AGP8X, 5 PCI és 3 DDR DIMM foglalat található. A VIA VT8237 déli hídnak köszönhetően az ATA/133-vezérlő mellett található a modellen Serial ATA RAID vezérlő, egy nyolcportos USB 2.0-vezérlő, LAN adapter, HomePNA-vezérlő és hatcsatornás, S/PDIF kimenettel ellátott, Sensaura kompatibilis hangprocesszor is.

Ezeken túlmenően a lap egyes változataira került egy Promise ATA RAID-vezérlő és egy Broadcom gigabites hálózati vezérlő is. A KT6 Delta a Speedster BIOS-nak köszönhetően támogatja a túlhajtást, így lehetővé teszi az aszinkron rendszerbusz/memóriabusz-beállításokat, a memória feszültségének 0,05 Voltonkénti módosítását, és a processzor feszültségének 0,0125 Voltonkénti beállítását.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés