Connect with us

technokrata

KT6 Delta: az MSI legújabb alaplapja

Laptop

KT6 Delta: az MSI legújabb alaplapja

Az MSI bejelentette a 400 MHz-es rendszerbuszú AMD Athlon XP processzorokat kezelni képes, VIA KT600 lapkakészletre épülő legújabb alaplapját.

Az alaplap újdonság a VIA régóta várt KT600 chipsetére épül, így hivatalosan is támogatja a 400 MHz-es rendszerbuszt használó Athlon XP processzorokat.

A tesztek tanúsága szerint a KT600 esetenként a sebességbajnok NVIDIA nForce2-t is felülmúló teljesítményt nyújt. A KT6 Delta alaplapon 1 AGP8X, 5 PCI és 3 DDR DIMM foglalat található. A VIA VT8237 déli hídnak köszönhetően az ATA/133-vezérlő mellett található a modellen Serial ATA RAID vezérlő, egy nyolcportos USB 2.0-vezérlő, LAN adapter, HomePNA-vezérlő és hatcsatornás, S/PDIF kimenettel ellátott, Sensaura kompatibilis hangprocesszor is.

Ezeken túlmenően a lap egyes változataira került egy Promise ATA RAID-vezérlő és egy Broadcom gigabites hálózati vezérlő is. A KT6 Delta a Speedster BIOS-nak köszönhetően támogatja a túlhajtást, így lehetővé teszi az aszinkron rendszerbusz/memóriabusz-beállításokat, a memória feszültségének 0,05 Voltonkénti módosítását, és a processzor feszültségének 0,0125 Voltonkénti beállítását.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom