Connect with us

technokrata

IVSZ: Szekfű Balázs az új igazgató

Laptop

IVSZ: Szekfű Balázs az új igazgató

Dr. Kóka János, az IVSZ elnöke Szekfű Balázst bízta meg az IVSZ igazgatói teendők ellátásával. Az IVSZ elnöke korábban felmentette tisztségéből Fülöp Melindát, aki 7 éven át töltötte be az ügyvezető igazgatói pozíciót a szervezetben.

Kóka János a megbízással kapcsolatban elmondta: „Az elnökség más típusú igazgatást és más adminisztrációt szeretne, mint amilyen a korábbi időszakot jellemezte.

Üzleti, piaci tapasztalatokkal rendelkező szakembert választottunk igazgatónak, akinek a feladata az átalakulóban lévő szövetség hangsúlyos pozícionálása a piacon, hogy az IVSZ valóban dinamikus és hatékony résztvevője legyen az információs társadalom megteremtésének.”

Szekfű Balázsnak, aki márciusban az elnökjelöltségért indulva a szavazatok harminc százalékát szerezte meg, az elnökség a jövőben nem alárendelt, hanem olyan mellérendelt szerepet szán, amely a mindennapokban önállóan és folyamatosan segíti az elnökség határozatainak, szándékainak érvényesítését.

„Megtisztelt az Elnök úr felkérése, amit örömmel fogadtam el. A piacépítésben, az EU csatlakozás informatikai lendületének megalapozásában és az információs társadalom megteremtésében az IVSZ az egyik legfontosabb szereplővé kíván válni, ezeken a területeken akarok először új lendületet adni a munkánknak” – mondta Szekfű Balázs.

Szekfű Balázs (30) közgazdász diplomáját 1996-ban szerezte a BKÁÉ menedzsment és marketing szakán. Szakterülete az új média üzleti kommunikációs felhasználása. 1999 óta az Informatikai Vállalkozások Szövetségének elnökségi tagja, az e-szakcsoport vezetője.

Az 1997-ben alapított Carnation Kft. ügyvezetője, a jogutódként 2000. augusztusában megalakult Carnation Internet Tanácsadó Részvénytársaság elnöke 2003. májusáig.
Rendszeresen ad elő konferenciákon és egyetemeken az Internet gazdaságról és az információs társadalomról, cikkei jelennek meg a sajtóban, vendégoktató az ELTE Média szakán és a Budapesti Kommunikációs Főiskolán. Fontosabb szakmai publikációi: Hogyan keljünk át a “szakadékon” a mobil telefóniában?, Mobil társadalom, mobil közösségek, illetve a Harvard Business Managerben Z. Karvalics Lászlóval együtt írt “Hálózati közösségek az új gazdaságban”.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle