Connect with us

Graphisoft: ArchiFM a Berlini Vásárvárosban

Laptop

Graphisoft: ArchiFM a Berlini Vásárvárosban

A Berlini Vásárvárost ArchiFM-mel üzemeltetik. Kemény megmérettetés után a Capital Facility GmbH & Co.KG a Graphisoft számítógépes létesítménygazdálkodási megoldása mellett döntött.

A Graphisoft bejelentette, hogy ezentúl a Berlini Vásár- és Konferenciaközpontot a cég létesítménygazdálkodási szoftvereivel, az AchiFM-mel és az ArchiFM Karbantartással menedzselik. A komplett megoldást kínáló ArchiFM-et karbantartás menedzsmentre, hosszú távon pedig területmenedzsmentre használják a berlini szakemberek.

Ezzel a megállapodással a Graphisoftnak ismét sikerült egy nagy volumenű, számos további lehetőségeket is magában rejtő FM-üzletet kötnie Németországban. A vásárváros üzemeltetője, a Capital Facility GmbH & Co.KG (CFG) hatáskörébe tartozik a berlini kongresszusokhoz illetve vásárokhoz kapcsolódó valamennyi műszaki és infrastrukturális szolgáltatás, továbbá a Vásár- és Konferenciaközpont egész területének üzemeltetése.

A Graphisoft ArchiFM melletti döntés rendkívül igényes és nagyszabású pályáztatás eredményeként született, amelyben több mint negyven versenytárs vett részt. Az ArchiFM teljesítménye és szolgáltatásai nagymértékben megfelelnek a CFG és a Berlini Vásár GmbH komplex követelményeinek. Számos egyéb előnye mellett azért esett a választás az ArchiFM-re, mert a piacon kapható valamennyi megoldás közül a Graphisoft terméke már alapértelmezésben is megfelel a vevő igényeinek. Csupán néhány funkciót kell a Berlini Vásár GmbH egyedi igényeire szabva továbbfejleszteni. A Graphisoft létesítménygazdálkodási megoldásának versenyelőnye ezúttal is egyértelműen beigazolódott, hiszen a „testre szabás” igénye csekély, amit a CFG felismerve a szerződés megkötésével díjazott.

A világ minden táján jelenlévő Graphisoft berlini partnerével képviselteti magát Berlin-Brandenburg tartományban, így helyben nyújthat színvonalas tanácsadást és szolgáltatást, ami szintén jelentősen befolyásolta az ArchiFM melletti döntést. Nem utolsó sorban pedig a már működő referencia-projektek megtekintése és gondos elemzése meggyőzte a Berlini Vásár üzemeltetőjét a Graphisoft megoldásának nagyfokú hatékonyságáról, rugalmasságáról és csúcsminőségéről.

A Berlini Vásárváros és Nemzetközi Konferenciaközpont (ICC) üzemeltetése a jövőben az erőforrások sokkal hatékonyabb kihasználásával és a folyamatok optimalizálásával történik, ami jelentős költségcsökkentést eredményez. Ezt a kényszerítő körülmények szükségessé is teszik, hiszen a karbantartásra szánt tartományi összköltségvetést ebben az évben csaknem 30%-al csökkentették.

„Természetes, hogy feltétlenül bízunk szoftverünk teljesítőképességében, de a Graphisoft egyre erősödő piacvezetői pozíciójának legkézzelfoghatóbb bizonyítéka, amikor a vevő egy ilyen nagyságrendű és összetettségű feladat megoldására a mi szoftverünket választja” – mondta Norbert Sawatzki a Graphisoft Berlin GmbH ügyvezető igazgatója.

„A pályázati kiírás és végső minősítés keretében a Graphisoft kínálta a legjobb ár/érték arányt, valamint tartalmában is a legigényesebb üzleti ajánlatot” – jelentette ki Claus Gewald, a CFG műszaki igazgatója. „Különösen meggyőző volt számunkra még, hogy a Graphisoftnál láttuk biztosítva olyan további sztenderd szoftvermegoldások szállítását, melyek révén a CFG perspektivikusan kibővítheti alapszolgáltatásainak kínálatát.”Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom