Connect with us

technokrata

Novell exteNd Composer – üzleti alkalmazások integrációja, webes szolgáltatások fejlesztése

Laptop

Novell exteNd Composer – üzleti alkalmazások integrációja, webes szolgáltatások fejlesztése

A Novell Magyarország a mai napon bemutatta a Novell exteNd Composert, amely egyszerűen és költséghatékonyan segíti a webes szolgáltatások elérését számos vállalati rendszer esetén, összegyűjti, és új üzleti eljárásokká szervezi őket, továbbá minimalizálja a meglévő rendszerek leállásait.

A Novell exteNd Composer egy integrációs eszköz, amellyel meglevő informatikai rendszerek alakíthatók át webszolgáltatásokká. Az XML rugalmasságát és nyíltságát elegyíti a piacvezető J2EE alkalmazásszerverek képességével, így egy egységes, szabványalapú megoldást kínálva a régi és új technológiával készülő rendszerek közti átjárhatóság biztosítására és az üzleti folyamatok optimalizálására. Radikálisan csökkenti az olyan új stratégiai alkalmazások elkészítésére fordított anyagi és időráfordítást, amelyek a korábbi informatikai beruházások értékének megtartásával növelik a hatékonyságot. Nagy termelékenységet biztosító tervezőeszközöket és különböző rendszereket megszólítani képes platformtechnológiákat elegyítve segíti a helyi informatikusok munkáját webszolgáltatások eddig soha nem látott sebességű előállításában.

A Novell exteNd Composer támogatja az összes fontos internetes szabványt

A Novell exteNd Composer egy Java 2 Enterprise Edition (J2EE) XML integrációs bróker, amely csökkenti a speciális portálintegrációs, EAI és B2B megoldások piacra kerülésének idejét. A Composer segítségével a zSeries (OS/390) nagygépek, iSeries (AS/400s), régebbi VAX/VMS-ek, gyári és UNIX alkalmazások, valamint számos más rendszer felkészíthető webes alkalmazásokként való működésre, felesleges módosítások nélkül. Ezen felül a Composer tartalmaz egy webszolgáltatás alapú folyamatkezelőt is, amely segít az összetett eljárások automatizálásában és modellezésében. Támogatja az összes fontos internetes szabványt – többek között az XML, J2EE, HTTP, SSL szabványokat és az X.509 digitális tanúsítványokat is. Ezen kívül natívan támogatja az összes XML vocabularyt is – például az ebXML-t, a RosettaNetet és a cXML-t, csak hogy néhányat említsünk.

A Novell exteNd termékcsalád

A Novell exteNd termékcsalád segítségével az ügyfelek integrálhatják meglévő rendszereiket, és dinamikus, interaktív megoldásokkal láthatják el az alkalmazottakat és üzleti partnereket. A Novell exteNd az alkalmazásfejlesztéshez felhasználóbarát vizuális eszközöket, a futtatásukhoz pedig alkalmazásszervert biztosít. A Novell exteNd további része egy nagy teljesítményű és szabvány alapú csomag webes alkalmazások fejlesztéséhez. A vezető szállítók megoldásai között egyedüliként a Novell exteNd alkalmazások más alkalmazásszervereken is futnak, például az IBM WebSphere és BEA WebLogic rendszereken is.

– üzleti alkalmazások integrációja, webes szolgáltatások fejlesztése: exteNd Composer
– portál szolgáltatások, dokumentumkezelés, workflow: exteNd Director
– nagy teljesítményű J2EE alkalmazásszerver: exteNd Application Server
– integrált fejlesztői környezet: exteNd WorkbenchSzólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle